Permohonan UiTM Sesi 2 (2014/2015)

by - Tuesday, July 01, 2014


assalamualaikum :)


yaya nak kongsikan dengan semua , yang mana adik adik lepasan spm tahun lepas  yang tak dapat sesi kemasukan UiTM yang pertama, ni dia untuk korang semua Permohonan Diploma/Pra Diploma/Asasi Sesi UiTM Sesi 2 (second intake) .Yang bukan lepasan spm tahun lepas pun boleh mohon juga , yang mana antara korang yang sekarang ni dah masuk matrik atau mana mana universiti , pun boleh mohon juga .

korang semua boleh rujuk iklan UiTM dekat sini Iklan Sesi 2 UiTM (second intake) . Tarikh permohonan bermula daripada 30 Jun 2014 hingga 18 Ogos 2014 . Keputusan permohonan sesi kedua ni tak silap yaya bulan september / oktober . Korang kena rujuk sentiasa laman web UiTM yang yaya dah link kan .

Untuk Diploma/Pra Diploma/Asasi = Beli no pin di BSN (RM 10.00) . Selebinya sila rujuk pada laman web yang telah yaya berikan di atas ,

Senarai Program Diploma dan asasi  = http://online.uitm.edu.my/diploma.cfm

Semoga berjaya kepada yang memohon sesi kedua UiTM ni :)


You May Also Like

14 Comment