Kamera Tersembunyi

by - Sunday, July 06, 2014


assalamualaikum :)

kat mana kamera tersembunyi ? where ? macam mana nak tahu ada kamera tersembunyi ? macam mana ?
ada yang dah tahu dan ada yang tidak tahu . yaya share untuk semua , terutamanya wanita :) 

antaranya melalui cermin dua hala :

 
Letakkan hujumg kuku korang di permukaan reflektif dan jika ada ruang di antara hujung kuku korang dengan imej kuku , maka ia ada lah cermin tulen . Ingat Ye ! kalau ada ruang antara hujung kuku dan imej kuku itu adalah cermin biasa ! Yaya dah try buat dah dekat fitting room sebuah kedai baju hari tu . hehe . nasib cermin tulen .


 ( Cermin dua hala ) 
Jika Hujung kuku korang menyentuh atau bertembung dengan imej hujung kuku korang bermakna ia adalah cermin yang mungkin ada kamera tersembunyi atau sesorang yang sedang melihat korang . Thats mean ia bukan cermin tulen . ia adalah cermin dua hala . jadi waspada okay .

Cuba laa try buat macam ni . testing dekat cermin rumah korang , lepas tu boleh try buat dekat cermin toilet awam ke , fitting room ke atau hotel ke . tapi selalunya orang kata hotel laa paling bahaya, sebab laa ni hotel pun ada kamera tersembunyi di sebalik tempat yang kita tak tahu . Allah , mintak Allah lindung kita daripada tu semuaa . bahaya bagi wanita kalau ada kamera2 tersembunyi ni . 

You May Also Like

6 Comment