Jauh di Perantauan .

by - Sunday, July 20, 2014


assalamualaikum :)

Syawal makin hampir , salah seorang daripada adik beradik yaya iaitu kakak yaya atau lebih manja lagi yaya panggil dia "kak adik" akan beraya di perantauan :') Selalu nya tiap tiap tahun kakak kakak yaya akan ada , tapi syawal kali ni kak adik yaya beraya jauh daripada family :')

 ni lah kak adik yaya yang sekarang ni ada dekat UK tengah sambung study master . Course kaji cuaca . sedih laa pulak one of my siblings far away from family .


ni ucapan yang kak adik yaya send dekat harakah daily bahagian "salam idulfitri 2014" . pesanan untuk kak adik , kalau hang tengok blog aku laa
"jaga diri kat sana , cepat balik bawak cenderahati dari sana , haha . dan graduate dengan jayanya ! May Allah protect my sister there . Selamat berpuasa dan selamat hari raya , maafkan aku a.k.a mizuki :D , hah ! nanti raya aku suruh abg cik buat video call dengan hang ! jangan nangis pulak . hehe . Your family and siblings now miss you " 
 cehh wahh . hehe :*

#jauhdiperantauan

You May Also Like

13 Comment