Blouse Raya

by - Tuesday, July 15, 2014


assalamualaikum :)


Tadaaaaa ! Blouse Raya yaya . Tahun ni yaya tak pilih baju kurung sebab dah banyak baju kurung , So , yaya akan match kan blouse ni pakai dengan skirt labuh waktu hari raya nanti :) Dua pasang sekali yaya beli kan ? Sebab harga berpatutan , material blouse tu pun sangat lembut , . actually , along yaya yang belanja , yaya satu sen pun tak keluar duit . hehe , orang dah belanja yaya ON je :D 

Baju ni yaya beli dekat First Lady . First Lady satu2 nya butik yang sediakan baju baju kurung , jubah dan blouse yang murah . tak ada harga sampai RM 100 ke atas . Blouse yaya ni pun dalam RM 28 something macam tu lah . Apa yang yaya suka baju baju dekat First Lady ni , baju baju dia more to muslimah . Fashion baju dia tak laa keterlaluan. Tapi kena pandai pilih jenis kain , yaya tak berapa suka dengan kain yang boleh melekat kat badan dan yang terlalu overdose manik , overdose colour yg melampau . hehe , tak selesa untuk yaya :D ..

perasan tak sekarang ni baju kurung moden laa ni dah boleh sama taraf macam baju tunang dan baju pengantin Tak payah susah2 nak tempah baju tunang or pengantin . kan ? hehe .

baju raya korang macam mana ?

You May Also Like

8 Comment