Blouse Raya

by - Tuesday, July 15, 2014


assalamualaikum :)


Tadaaaaa ! Blouse Raya yaya . Tahun ni yaya tak pilih baju kurung sebab dah banyak baju kurung , So , yaya akan match kan blouse ni pakai dengan skirt labuh waktu hari raya nanti :) Dua pasang sekali yaya beli kan ? Sebab harga berpatutan , material blouse tu pun sangat lembut , . actually , along yaya yang belanja , yaya satu sen pun tak keluar duit . hehe , orang dah belanja yaya ON je :D 

Baju ni yaya beli dekat First Lady . First Lady satu2 nya butik yang sediakan baju baju kurung , jubah dan blouse yang murah . tak ada harga sampai RM 100 ke atas . Blouse yaya ni pun dalam RM 28 something macam tu lah . Apa yang yaya suka baju baju dekat First Lady ni , baju baju dia more to muslimah . Fashion baju dia tak laa keterlaluan. Tapi kena pandai pilih jenis kain , yaya tak berapa suka dengan kain yang boleh melekat kat badan dan yang terlalu overdose manik , overdose colour yg melampau . hehe , tak selesa untuk yaya :D ..

perasan tak sekarang ni baju kurung moden laa ni dah boleh sama taraf macam baju tunang dan baju pengantin Tak payah susah2 nak tempah baju tunang or pengantin . kan ? hehe .

baju raya korang macam mana ?

You May Also Like

8 Comment

  1. amboii baju caNTeknyaaa..

    akak beli baju 2pasang 1 baju kurung biasa 1 lagi jubah biasa. tp nanti bakal beli jubah moden kat online. hehehe

    ReplyDelete
  2. wuuu.. cantik. hehe.. vintage getu

    ReplyDelete
  3. NS : amboiii lagi banyak dari yaya tu . hihi :P

    Nuratikah Azanan : terima ksih . Salam ramadhan :)

    lisa : hehe . kan . vintage tu cantik :D

    ReplyDelete
  4. Akak xde baju raya tahun ni.. pakai blouse yg my sis hadiahkan aje.. so, kita berblouse berdua ye ;)

    ReplyDelete
  5. kak zie : baju raya laa tuu kak . hehe . yay geng blouse :*

    ReplyDelete
  6. nini punya favourite memang baju kurung,so baju kurung la tahun ni,heheh. tak lama dah nak raya,auwww! XD

    ReplyDelete
  7. cantik raya nanti boleh share kat sini nak tengok tuan punya badan melaram :)

    ReplyDelete