second interview

by - Tuesday, June 17, 2014

assalamualaikum :)


alhamdulilah . 13/6 haritu yaya dapat surat panggilan interview ni . ni second interview yaya . first interview dulu waktu bulan 2 tahun ni , ( temuduga terbuka pos laju ,kerani ) . yaya interview kali ni jawatan pembantu tadbir (perkeranian/operasi) dekat majlis perbandaran manjung , perak pada 23 jun 2014  . yay ! happy dan alhamdulilah syukur pada Allah , bukan senang umur muda macam yaya nak dapat panggilan interview macam ni , tambah2 kelayakan yaya hanya spm .  . . rezeki Allah bagi :) happy sangat :) . MPM ni 15-20 min je dari rumah yaya . memang tak jauh .

inshaAllah , kalau dapat kerja ni ,yaya buat elok elok . bukan senang laa ni nak dapat kerja . yaya pun nak cari pengalaman . bila banyak pengalaman dan pengetahuan lagi mudah kita nak capai impian kita :) doakan yaya tak gugup masa interview ni , hihi , doakan yaya dapat buat sehabis baik dan tenang :) harap penemuduga dia sempoi macam yaya interview pos laju dulu . hehe ,

#PrayForYayaInterview :')

You May Also Like

10 Comment

  1. Good luck! Jangan lupa solat hajat dan doa banyak2.. confidence biar lebih...n jujur

    ReplyDelete
  2. kak yaya, do ur best. i'll pray fr u kay :')

    ReplyDelete
  3. Yaya! All the best dear. Semoge Yaya dapat keje ni. Aminn.. Aminn.. :) dont nebes2 eh. Solat hajat mintak ketenangan. Insya-Allah dapat. Amin..

    ReplyDelete
  4. terima kasih semua ats kata2 semangat korang :') yaya akan buat sehabis baik . inshaAllah :)

    ReplyDelete
  5. gudluck yaya ^_^
    kak miza doakan yaya dari sini..
    buat elok2..janji!heee :))

    ReplyDelete
  6. terima kasih kak miza :) inshaAllah :) kalau yaya dapat kerja ni yaya update kat akak miza . hehe . inshaAllah . aminn :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah good luck and do your best :D

    ReplyDelete