CPUV ke 7 : BULGOGI

by - Wednesday, June 18, 2014

assalamualaikum :)


alhamdulilah . hari ni check check nuffnag ada lagi cpuv yang sedang on going . Nampak tak Bulgogi Brothers Korean tu , yang tu laa yang baru je on going dekat nuffnag yaya . Petronas Primax 95 tu pun masih lagi on going . Harap , korang semua dapat laa sumbangkan click korang dekat tabung yaya :)


tu lah dia iklan bulgogi tu . tak silap yaya bulgogi tu makanan korean . yaya siap google lagi bulgogi tu . hehe . thanks nuffnag beri kepercayaan pada blog yaya untuk promoted campaign ni . this is my second time cpuv tengah on going . hehe .

#korang mention yaya ye kalau korang click iklan ni semua . supaya nanti yaya balas balik click iklan korang :)
#doakan yaya untuk temuduga kerani ni Second interview  :)

love you :*

You May Also Like

14 Comment