CPUV ke 6 dan FiFa

by - Friday, June 13, 2014

assalamualaikum  :)


laaa . awat laa yaya baru perasan cpuv ni . dah lama tak bukak nuffnag . hehe . ni first time yaya bukak cpuv yaya tengah on going , kalau tak asal buka je dah credited . hehe . cpuv ni dah start dari 9 Jun 2014 . , so hampa semua , mai naa click dua2 tabung cheq :D

hampa semua nanti jangan nak bola saja ! dah laa fifa ni sampai bulan puasa , jangan lupa amal ibadat hampa , bola bola jugak , amal ibadat jangan lupa naa :) yaya tak tengok pun bolaa pagi tadi , yaya lena habis . hehehe . yaya tak taw nak sokong sapa , yang mana menang yaya sokong . hehe . Tahniah Brazil menang pagi tadi :D semua laman sosial penuh update bola , bola bola dan bola . :D

jangan lupa click click tabung yaya :* sayang hampaaaa :*


You May Also Like

7 Comment