Liebster Award #2

by - Wednesday, May 21, 2014

assalamualaikum !
sebelum ni dapat tag dari nini dan zakira afina . semua soalan diorang dah jawab dah .jadiii ....
ini untuk anda afrina dan fatin farhanah  pulaa. Thanks sebab tag yaya :* love you muah muah muah .

 The Questions from Afrina .
Answer:
1) Belum rancang nak ke mana , sebab akak yaya kerja . So , susah sikit akak yaya nak dapat cuti . maybe,  hang out dekat dekat je laa .
2) Bukan peminat k-pop . see this Post  . more to layan running man sahaja . 
3) semua band musician layan . but the most i like is westlife . hehe
4) hmm . just paid and say dont disturb meeeeeeeeee after this !
5) but let it be secret :) sorry cant share the image of gift .
6) my family and my friend, ana and arol :)
7) my parents :')
8) romantic , horror , action and comedy . 
9) i dont have monopod . 
10) i want a car :D
11) err . apakah . hehe .


The Questions From Fatin farhana

Answer:
1) menjawab soalan daripada blogger lain dan mengeratkan silaturahim sesama blogger2 ! . tak google pun . hehe
2)Tak pandai . tlg ajarkan ! hehe
3) entry yang best , purple ! suka purple . comel dahh . tak payah perbaiki apa2 dah :D awesome blog :*
4) homestay . sebab bayaran dia sometimes lebih murah dari hotel .
5) rushing bersiap ! 
6) seorang penulis  . kan ! haha
7) simple and meaningful . I love you so much Encik Ismail bin Lebai Muhamad :) Thanks for everything bapak :')
8) Marah dalam hati . haha . 
9) hm .jap , melaser tu apa ??
10) kecik kecik nak jadi cikgu . masih sama . hehe
11) tak sangat . tapi suka novel suami aku ustaz :) sweeettt . 

done answer . sorry afrina dan fatin kalau jawapan yaya ni macam sedang2 je kan . hehe . sebab nak cepat ni . ada hal . hehe .

thanks dear :* love you .




You May Also Like

7 Comment