Lelaki Berlari

by - Tuesday, May 20, 2014

assalamualaikum :)

actually . yaya bukan lah "peminat tegar" k-pop . yang mana yaya minat , yang macam best , yaya akan layan laa tengok . macam running man ni la (lelaki berlari) . haha . dulu menyumpah nyumpah tak minat running man ni . Bila dah tengok sekali rasa macam nak tengok lagi . One of the reason is, bila tengok running man ni dapat hilang segala "stress" dan serabut serabut dalam otak , mana tak nya . sikit sikit gelak :D 


sampaikan bapak yaya kata "ish anak aku ni duk gelak sorang sorang, bahaya bahaya." haha . bapak bapak . yang mak yaya pula kata " apa yang lawaknya , mak tengok tak lawak pun" hehe . but sometimes mak laugh a little bit kalau ada scene yang mencuit hati dia . hehe . so , bila cakap pasal KOREA . jangan tanya yaya about the korean music or drama or filem diorang , sebab yaya bukan yang addicted dengan band band korea atau drama drama dan filem korea  . Dengar satu lagu korea , oh best . yaya dengar macam biasa , ok layan . kalau drama korea tu jarang sekali . yaya cuma layan drama korea boys over flower JERR . yang lain tak taw . haha 


so . motif yaya kat sini . nak ajak korang mai layan running man ni . yaya bukan peminat tegar k-pop pun tapi running man ni memang layan . sebab yaya rasa kalau korang tengah sedih tengok running man , sure sure korang gelak . betul ! yaya dah try . haha . ni ada satu laman web yang boleh korang nak download episod running man http://realkshownow.blogspot.com/ . peminat setia running man sure lama tahu dah laman web tu .yaya baru je taw . hehe

cuma nak pesan , jangan terlalu addicted sangat pada apa apa je la sampaikan korang terlalu agungkan benda  tu . cukup sekadar hiburan sampingan pada korang . ada batas nya kalau nak addicted pada sesuatu tu :) kan . sebab yaya ni jenis tak ada nak addicted sangat pada sesuatu benda . cuma addicted dengan makanan je . haha .

You May Also Like

16 Comment