Lelaki Berlari

by - Tuesday, May 20, 2014
assalamualaikum :)

actually . yaya bukan lah "peminat tegar" k-pop . yang mana yaya minat , yang macam best , yaya akan layan laa tengok . macam running man ni la (lelaki berlari) . haha . dulu menyumpah nyumpah tak minat running man ni . Bila dah tengok sekali rasa macam nak tengok lagi . One of the reason is, bila tengok running man ni dapat hilang segala "stress" dan serabut serabut dalam otak , mana tak nya . sikit sikit gelak :D 


sampaikan bapak yaya kata "ish anak aku ni duk gelak sorang sorang, bahaya bahaya." haha . bapak bapak . yang mak yaya pula kata " apa yang lawaknya , mak tengok tak lawak pun" hehe . but sometimes mak laugh a little bit kalau ada scene yang mencuit hati dia . hehe . so , bila cakap pasal KOREA . jangan tanya yaya about the korean music or drama or filem diorang , sebab yaya bukan yang addicted dengan band band korea atau drama drama dan filem korea  . Dengar satu lagu korea , oh best . yaya dengar macam biasa , ok layan . kalau drama korea tu jarang sekali . yaya cuma layan drama korea boys over flower JERR . yang lain tak taw . haha 


so . motif yaya kat sini . nak ajak korang mai layan running man ni . yaya bukan peminat tegar k-pop pun tapi running man ni memang layan . sebab yaya rasa kalau korang tengah sedih tengok running man , sure sure korang gelak . betul ! yaya dah try . haha . ni ada satu laman web yang boleh korang nak download episod running man http://realkshownow.blogspot.com/ . peminat setia running man sure lama tahu dah laman web tu .yaya baru je taw . hehe

cuma nak pesan , jangan terlalu addicted sangat pada apa apa je la sampaikan korang terlalu agungkan benda  tu . cukup sekadar hiburan sampingan pada korang . ada batas nya kalau nak addicted pada sesuatu tu :) kan . sebab yaya ni jenis tak ada nak addicted sangat pada sesuatu benda . cuma addicted dengan makanan je . haha .

You May Also Like

16 Comment

  1. setuju! saya tengok running man jugak..tp kekadang je.. xkoser la nk addict ngan boys band.. tp westlife dulu minat gila. Kpop cam Justin bieber sket r.. xminat.

    ReplyDelete
  2. haha . kan ! running man memg layan . haha . kalau nak addict pada band2 korea ni kurg la . . more to band org putih mcm westlife tu ,, hehe

    ReplyDelete
  3. dulu minat. hari2 tengok. pastu delete sebab buat berat laptop and tak fokus nak study. haha..

    p/s: balas kunjungan dari nad2nadzirah.blogspot.com. nak shout tapi wi-fi college akak block widget shout kat blogger. T___T

    ReplyDelete
  4. Tapi kalau jepun nye drama saya gigih jugak la tengok. Sebab dorang banyak tunjuk dorang nye culture sket.. Korean ni more to entertainment.

    ReplyDelete
  5. Korea memang hebat bab buat variety show. Tapi tak tengok pun takut teraddict pula haha..

    ReplyDelete
  6. nak tgk blogger family running pula... :P

    ReplyDelete
  7. Dulu tak minat pun Running man . Kenal pun tidak, disebabkan member selalu layan, terpengaruh jugak . hehe

    ReplyDelete
  8. kak yayaaaaaaa. saya minat running man muhehehe! eksaited kita sama. heehe. kdrama pun suka jugak tapi kpop yang band sume2 tuu tak minat ._.

    SERIUS hilang tension tengok running man. hehe sweet monday couple. GaryJihyo :3

    ReplyDelete
  9. zz suka tgok running man tpi jangan lah tnye artis yng dtg tu spe..komfem x thu pun..zz mmg minta game show lg dr movie or drama.. hihi.. tpi xde la smpai addict sgt

    ReplyDelete
  10. dah lama tk tengok lelaki berlari ni. busy. ahaha rindu nak nengok.

    ReplyDelete
  11. kalau tengah boring ke stress nak exam ke mesti layan running man hehehe. best sangat, hilang stress. :)

    ReplyDelete
  12. Ramainya layan running man. Miza je ke manusia yang tak layan cerita ni ? Emm. Hahhaha. Tapi nanti kat U confirm kena virs kawan XD

    ReplyDelete
  13. nadzirah : haha . memg . sb dah banyak sgt download . brt suda laptop .

    ibnu ramli: hehe . try je layan variety show running man ni . tak laa addict sgt sb tgk skdr isi masa lapang dan releks kan minda . hehe

    kak boo : wait n see . haha

    aniesa ahmad : ohh..terpengaruh dgn member . yaya terpengaruh wktu tgk dkt tv2 . hehe

    zakira afina : yay ! same2 . hehe . akak minat gary and jae suk :* tp ji hyo comel :*

    zz: sama laa , arts yg dtg tu bkn knl pon . haha

    miza : hahaha . try laa layan . try tgk kat tv2 . hehe

    ReplyDelete
  14. Hahaha selalu mcm ni. Dlu kwan cha pun gila mati bnci kpop. But now, cakap je running man ep brapa. Smua tahu. Lelaki berlari mmg best baq hangg !

    ReplyDelete
  15. ecah : haha . taw xpe . dlu akak memg xsukaa gilaaa sb xtgk . bilaa dh tgk , hah bru taw best bak hang . haha

    ReplyDelete
  16. akak tengok sampai pagi2 buta sampai kena marah dengan mak, "tido lambat pastu gelak mengekeh". huhuhu.

    ReplyDelete