Bukan Rezeki :')

by - Monday, May 05, 2014


assalamualaikum . hari ni dah keluar keputusan temuduga IPG sesi 2014 . yang belum semak tu , pergi laman web kementerian okay :D

keputusan untuk yaya , yaya tidak tersenarai temuduga IPG . tak apa bukan rezeki yaya . inshaAllah , ada rezeki lain untuk yaya . Tahniah pada geng blogger we chat , nini and adda . buat masa ni yaya taw diorang brdua dapat . si ee ni mesti dapat jugak ni .

Tahniah juga pada kawan yaya , yanti yang dapat temudga kos bahasa melayu di IPG ipoh :)

wishing you all the best !

You May Also Like

7 Comment

  1. its ok dear :)
    rezeki ada kat mana2 kan ^_^
    tak mau sedih2 okay? :))

    ReplyDelete
  2. mekasih yaya!!! (^-^)
    takpe,btul yaya cakap. mungkin rezeki yaya ada kat lain kan. wishing u all the best :D

    ReplyDelete
  3. kakkkk, maseh sebelum ni banyak bagi ceramah. tehehe. hm insyaAllah rezeki akak ada kat somewhere . insyaAllah. sesama doa eh kak .leb u <3

    ReplyDelete
  4. adda: haha . its okay dear :) inshaAllah . ada rezeki n kesihatan akak semua okay , hujung thun ni akak smbung stdy :)

    ReplyDelete
  5. tak mengapa, mungkin rezeki adik dekat tempat lain ^^ ada hikmah nya

    ReplyDelete
  6. tak mengapa, mungkin rezeki adik dekat tempat lain ^^ ada hikmah nya

    ReplyDelete
  7. tak mengapa, mungkin rezeki adik dekat tempat lain ^^ ada hikmah nya

    ReplyDelete