What do you feel .

by - Tuesday, April 08, 2014

assalamualaikum 

 gambar sekadar hiasan !

what do you feel when your friends write about you in social media that we doesnt have , ?
faham ke tidakk yaya tanya tu , aishh maaf ler english teman tunggang terbalik .
yaya tanya ni " apa rasa korang bila ada kawan korang update buruk pasal korang dekat laman sosial yang kita tak ada laman sosial tu ? " kiranya kita tak sign up laman sosial tu . just saja suka suka nak stalk laman sosial dia , dan dan pulak dia tak private kan laman sosial dia , tiba tiba terjumpa update dia pasal kita even dia tak mention nama kita tapi kita tahu dia update pasal kita . kira macam sindir sindir kita laa , perli perli ..

hah . faham kan ? apa ye rasa korang ye ? agak2 korang balas benda yang sama macam dia buat kat kita atau sebaliknyaa . mesti first first kita nampak status macam tu , kita rasa macam tak sangka ada kawan kita 
yang sanggup buat macam tu , yang kita percaya last last update macam tu kat kita . what do you feel hah guys ? 

mesti ada yang pernah kena macam ni kan ? yaya pun based on pengalaman yaya . sebab tu yaya tanya 
apa korang rasa . kalau yaya jangan cakap laa . yaya baca , yaya geram , yaya menangis .. :'( hmm
macam tu laa yaya rasa . kecewa tahap maksimun sangat . ye laa . kawan kitaa kan . hmm .
kawan , macam2 jenis kawan kann ..


You May Also Like

7 Comment