What do you feel .

by - Tuesday, April 08, 2014

assalamualaikum 

 gambar sekadar hiasan !

what do you feel when your friends write about you in social media that we doesnt have , ?
faham ke tidakk yaya tanya tu , aishh maaf ler english teman tunggang terbalik .
yaya tanya ni " apa rasa korang bila ada kawan korang update buruk pasal korang dekat laman sosial yang kita tak ada laman sosial tu ? " kiranya kita tak sign up laman sosial tu . just saja suka suka nak stalk laman sosial dia , dan dan pulak dia tak private kan laman sosial dia , tiba tiba terjumpa update dia pasal kita even dia tak mention nama kita tapi kita tahu dia update pasal kita . kira macam sindir sindir kita laa , perli perli ..

hah . faham kan ? apa ye rasa korang ye ? agak2 korang balas benda yang sama macam dia buat kat kita atau sebaliknyaa . mesti first first kita nampak status macam tu , kita rasa macam tak sangka ada kawan kita 
yang sanggup buat macam tu , yang kita percaya last last update macam tu kat kita . what do you feel hah guys ? 

mesti ada yang pernah kena macam ni kan ? yaya pun based on pengalaman yaya . sebab tu yaya tanya 
apa korang rasa . kalau yaya jangan cakap laa . yaya baca , yaya geram , yaya menangis .. :'( hmm
macam tu laa yaya rasa . kecewa tahap maksimun sangat . ye laa . kawan kitaa kan . hmm .
kawan , macam2 jenis kawan kann ..


You May Also Like

7 Comment

  1. normally yang suka talam bermuka muka ni is a girl. kan?
    thats one of reason why i dont really like to befriend wth girl in my real life. yknoww.
    and i have met this type of ppl. what i did is just ignore 'em. and try to jauhkan diri. thats it.

    ReplyDelete
  2. Nurulee: yes . betul tu . kebanyakkanya gegirl laa . hihi , yaaa . the best way is ignore that person kan .

    ReplyDelete
  3. tak pernah kene..tpi klo kte jd yaya..sape tak marah..at the same time sedeyy gile

    ReplyDelete
  4. fasha: truly it is very hurt fasha . tak taw la nak habaq mai cane perasaan yaya bila hadap bnda mcm tu . past is past laa kan . tak paya fikir org mcm tu :)

    ReplyDelete
  5. dah pernah kena dah. dah berkali-kali rasanya. bila jumpa sha buat tak tahu je. thats why sha tak ada best friend. haha

    ReplyDelete
  6. takpelaa.. sekurang2 nya sekarang kite tau true colours orang tu ... kan .. ade hikmahnye :)

    ReplyDelete