Advises For Today #6

by - Friday, August 30, 2013

assalamualaikum :)
salam jumaat :)


hari hari lepas solat atau pun nak pergi mana2 yaya akan cium pipi mak yaya then mak yaya akan cium pipi yaya balik . sayang mak sangatttt :* lepas ni dah sambung belajar confirm rindu mak rindu ciuman mak rindu semuannya tentang mak :* anak manja mak laa katakan . kikiki :D

You May Also Like

2 Comment

  1. sy cium tangan je =) sbb xpernah didedahkn dgn cium pp msa kecik..mgkin sbb sy buas kot..he3..kalau prpuan 2 mmg dh biasa la cium mak kn..

    ReplyDelete
  2. hehe . xpelahh . asalkan kita sentiasa bebakti dan jaga hati mak kita and ayh kitaa jugak :')prmpuan kann ,, of corse laa sgt rapat dgn makk :)

    ReplyDelete