Alhamdulilah . Terima Kasih Ya Allah :')

by - Friday, July 12, 2013

assalamualaikum :')

alhamdulilah tahun ni yaya dapat berpuasa dan bertarawih berbanding tahun lepas yaya tak ada rezeki nak berpuasa dan bertarawih atas sebab yaya sakit dalam 2bulan macam tu lahh . .
seriuosly , tahun ni nak puasa yaya excited sangat sebab tak sabar nak tarawih dengan family dan berpuasa di samping family tersyg . . Ya Allah , happy sgt :')
ramadhan tahun lepas agak suram buat yaya . tp tahun ni yaya berdoa hope i can finish all my puasa this month . in sha Allah :') and hope this ramadhan akan lebih bermakna berbanding yg dahulu .
yaya also hope this syawal will bring more meaningful for yaya and family . in sha Allah :')

aminn :)

You May Also Like

6 Comment

  1. Amin..... Selamat berpuasa n menunaikan ibadatNya

    ReplyDelete
  2. Amin :) in.shaa.Allah..selamat berpuasa..bnykkn bersabar dn smoga dipermudahkanNya..

    ReplyDelete