seronok tengok mereka :")

by - Wednesday, June 13, 2012

salam ..

seronok kan sehat tubuh badan ? 
pelikk kan kenapa yaya tanya mcm ni ?
yaya baru nak beransur sehat .. maybe take a few weeks nak sehat betul2 .
sekarang pon yaya tak berapa sehat sgt , badan yaya lemah2 je . rasa tak larat :"(
esok yaya decide tak nak pergi skola , nak rehatkan badan ,,
inilah dugaan :") Allah nak uji kesabaran yaya .. yaya kena kuat lawan penyakit ni :")
yaya memang nak join macam2 aktiviti tapi yaya tak mampu , 
doktor dah pesan jgn buat aktiviti yg berat and rehat yg secukupnya 
yaya risau takut perot yaya ni sakit , yaya tak nak susahkan sape2 ..
yaya akui , yaya jeles tgk kawan2 yaya dapat belajar dengan badan yg sehat ..
sebab yaya da byk topic2 blaja yaya lepas ats kesihatan yaya ...
tak pe . nanti yaya mintak kawan2 aja kan lah :')
 yaya rasa nak nages pon ada . tak taw kenapa ...

 YA ALLAH , TOLONG KUATKAN SEMANGAT YAYA .....SEMBUHKAN YAYA :")
 

You May Also Like

0 Comment