Unexpected ...

by - Wednesday, November 09, 2011

assalamualaikum ...
why dengan tajuk kau lieya ?
nie cerita  malam raya aidiladha ..
malam tu ANGAH n family n ALANG aku n family nya ..
baru sampai rumaa ...
memang kecoo woo dengan suara anak anak buah aku . hee 
macam biasa lahh . abang abang aku balik jer , compom perot lapor .. so makan dulu ,. heehe
_
_
and ....
satu UNEXPECTED Situation berlaku ...
_
pangggg ........ ( bunyi something ... ) ???
botol sunkist terlepas dari  tangan aku ... ( itu lahh bunyi tadi ) ..
okay . darah penuh dekat keliling jari kelingking aku ..
memang penuhhh . kaca mase tuu bersepah ... kaki aku tangan aku kene kaca .
kaki banyak calar kene kesan serpihan kaca ..
jari kelingking aku tuhh terbukak luas sebab kene kaca , thats why lahh darah penuhh satu jari aku tuu ...
situation ni berlaku masa tu aku tengah buat air OREN utk abg aku ..
entah ,mcam mana bole terlepas dri tangan aku .. ( tgn aku licin n terlps )

benda mcam ni berlaku dengan pantas ... fuhhh ...
masa dengan bunyi tuhh abang2 aku dikatekan overall family aku  bergegas ke dapur ..
situasi : PANIK 
masa tu aku jadi kaku sebab terkejut ...
_
secara pantas ABANG2 aku tolong ..
ALANG aku bergegas bawak aku pergi klinik sebab darah kat jari tu mengalir keluar 
tanpa henti .. sebab luka dia luas ..
_
_
DEKAT KLINIK ..
hehe . gelak kejap masa taip ni . 
masok masok jer doc tu chek chek dulu kot ada serpihan kaca dekat jari n kaki aku ..
masa dekat klinik tu pon darah still tak berenti ..
doc say : kene jahit ::::
muke aku : hah ! terkejut beb ...
so berjahit lhaa jari aku ....
until skarang aku nak buat apa keje susa sikit ..
buat apa kerja pakai satu tangan jer ..
sebab jari yang kene jahit tu tak bole kene air
......
_
_
khamis nie pergi klinik balik untuk check jahitan tu .. wu wu wu . 
so . lepas ni aku kena berhati hati lhaa kan ... hee

P/s : Jgn cuai . buat kerja baca bismiilahhh :)

wasalam ^^

You May Also Like

4 Comment

  1. yien pnh kene jhit 2 kali tau...
    sgt skit and tak cntik...
    aishh pasni carefull k...
    terbukti tu slame ni xpnh msuk dpur...haha...
    grau je k syg...
    siht cpt2 tau :)

    ReplyDelete
  2. hehe .orait kak yien ^^ btw , TY amek brt jugaj kat adek . hee <3

    ReplyDelete
  3. hye done folow u, folow me back k. xmao combong2 taw. :)

    ReplyDelete
  4. okay . done follow juga kat awak ^^

    ReplyDelete