Bila dah ada PLATFORM

by - Friday, September 02, 2016


assalamualaikum

yaya dah lama tak cerita macam macam kat hampa, harini nak cerita nak kongsi kegembiraan ! 

hampa semua taw yaya ni FULL TIME BUSINESS ONLINE 24 hours / 7 hari pagi petang siang malam makan minum tidur semua business business business . hahaha. hampa jangan la percaya yaya sampai macam tu sekali . Family comes first apa apa pun .

sembang aku macam gah kan macam business besaq . haha . tak pa laa kalau hampa semua ingat macam tu , at least hampa ingat macam tu hampa mendoakan yaya jadi business lagi besaq . Amin


 https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSkmhTD9FGa3gnDcaNRoShwKU8nVbhzOywvtgDuEjOxE7z7xfZosQ


Okay, apa platform yaya sekarang ?

platform nya , yaya dipertemukan dengan cikgu cikgu cikgu yang arif pasal bisnes dan join group group sahabat sahabat yang very very energetic dan positive . baik yang memberi ilmu PERCUMA mahupun BERBAYAR .

bila diberi PERCUMA , tolong laa usaha bersungguh - sungguh ye ! jangan asyik nak kena suap . pang sat lagi apa tak dapat . hehe

come here , tiga nama ni adalah cikgu cikgu atau golongan yang sangat arif pasal berbusines

1) Tuan Jimmy ( banyak membantu yaya berbisnes di INSTAGRAM ) **ini adalah platform pertama yaya belajaq ilmu bisnes secara serius :) 

2) Tuan Khairul a.k.a nasi kerabu beratoq ( banyak membantu yaya berbisnes di FB PERSONAL iaitu GSL ) , FB Page yaya tak mahir lagi .

3) Tuan Bukhari ( membantu yaya dari segi asas asas berniaga , belajaq dekat emel )

apa yang yaya perhatikan konsep yang yaya belajaq hampir sama , kot mana pun bak kata Tuan Jimmy BERSOSIAL SOSIAL SOSIAL , jangan asyik nak IKLAN je . hehehe

 

Alhamdulilah sangat bersyukur Allah mempertemukan yaya dengan cikgu2 yang sangat arif . banyak lagi cikgu atau golongan yang sangat hebat seperti mereka semua , tapi ini yang boleh yaya ikut cara mereka mengajar , seketoi seketoi yaya boleh faham . 

Alhamdulilah juga sebab MAK DAN BAPAK yaya penguat yaya sampai bila2 dalam apa jua yaya lakukan :)

Setakat ni tu laa yang yaya nak share dengan hampa semua :) 

Hampa ada business tapi hampa main redah je , hampa boleh email yaya , yaya akan bagi taw dekat hampa macam mana nak menuntut ilmu dengan CIKGU2 yaya ni . inshaAllah :) akan membantu setakat mana yang yaya mampu .


choww dulu . muah ciked:*


You May Also Like

1 Comment

  1. alhamdulillah, niat yg baik memang Allah akan permudahkan. Good luck yaya.

    ReplyDelete