Ogos - September

by - Thursday, September 03, 2015


assalamualaikum

dah masuk september ! Alhamdulilah , cepat je kan masa berlalu . rasanya belum terlambat lagi nak ucap selamat hari kebangasaan untuk Malaysia Tanah Airku pada 31 Ogos yang lalu :* 

Merdeka ! Merdeka ! Merdeka !

ekcelly baru nak beransur sihat ni , 4 hari dah demam , hua hua hua . 29hb tu dah gerak ke kl naik ets dri batu gajah ke kl sentral . first day tu dok elok lagi laa , cergas sehat walfiat lagi , sampai je kl pergi tengok rumah kakak yaya kat petaling dulu then petang sikit alang yaya ambil yaya n family bawak p tidor kat rumah dia , nilai for one night . 

malam kat nilai tu , pergi laa makan dekat food court dekat2 nilai tu then lepas makan semua , kami p dataran nilai spend time ambil angin dekat situ, hujung minggu kan memang orang ramai la . apa lagi main belon besaq laa bak hang . seronok eksaited main belon ~ hahaha


lepas tu balik laa rumah abg alang yaya, then pukul 2 3 pagi macam tu kita demam ~ sob sob sob T.T . dok tak dok cheq demam dengan gastrik angin cheq terok ~ lembik badan dibuatnya 

sampai hari kedua 30hb tu pun still demam , along yaya pulak mai ambil p rumah dia kat klang , tea time kat rumah dia . so bye bye nilai . hai klang , mai sat jela , lepas dah tea time kat rumah along p balik rumah akak kat petaling tidoq situ sebab 31hb tu tiket ets balik perak pkul 11pg . rumah akak yaya dekat dengan komuter . tu senang tu .

31hb dah balik rumah pun demam lg, dok dalam ets tu sejuk gila , makin menjadi demam , memang tak sabar2 bila ets tu nak sampai kt stesen bt gjh . haha .
~ ni laa baru nak baik , aktiviti nak berjalan2 kat kl tergendala sebab badan tak sihat :(  sob sob , tak dapt shopping ~

huaaa huaa huaa . doakan kita cepat sembuh . Amin !


 TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7558?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

You May Also Like

5 Comment

  1. yaya...hai....hihi...yayac dah follow yaya tau.... :) tq dah letak dlm bloglist..love you :) :-*

    ReplyDelete
  2. ello adik manish.. demam ? samalah kita.. cuti merdeka yang sendu berkelubung selimut.. alhamdulillah dah getting better.. take care =)

    ReplyDelete
  3. lama tak singgah sini . hihi hai kak yaya :D

    ReplyDelete
  4. yaya ada gastrik ke? aduss..mmg sakit tu

    ReplyDelete