Okay kot

by - Saturday, March 21, 2015


assalamualaikum 




wehh lama kan yaya edit blog . aleh aleh simple lagu ni jugak . 

dah macam macam template yaya tempek , satu pun tak kena . tapi tengok mata yaya ni sedap memandang yang macam sekarang ni . hehe

simple je kan . header pun tak letak header lelawo .

rasa rasanya okay kot kan macam ni 

yaya check seo blog pun adalah peningkatan dari 14% ke 57%

SEO BLOG
semak seo blog : https://chkme.com/

even simple macam ni , tapi seo meningkatkan . okay lah kan . 

sejak baca  entry pasal seo ni dekat blogger blogger yang pro bab seo, yaya pun sikit sikit la tertarik nak belajar apa itu seo .

rasa rasa hampa , nak load blog yaya ni cepat atau slow ,

hampa tengok okay tak ?

rasanya puas hati dah ni ~


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6730


You May Also Like

8 Comment