Berjalan !

by - Friday, March 06, 2015

assalamuaalaikum 

selamat pagi :)

weh weh weh . untuk beberapa hari sebelum dan akan datang , yaya akan bermalasan nak update blog . hehe . dan quota internet pun semakin menyedihkan T.T

esok nak siap siap beg untuk 2 hari 1 malam nak ke sepang . nak tidur kat sana . sebab isnin nak pergi ambil akak balik dari beijing . 



so , dapat la berjalan pergi tengok KLIA 2 tu . hehe 

by the way , yaya banyak berhutang entry entry baru nak di share kan . banyak dah draft . tapi satu pun yaya bermalasan nak publish . padahal click je . hahaha

inshaAllah , nanti yaya publishkan :)

mana mana yang nak ajak yaya join GA/segmen . tinggalkan link GA/segmen dekat ruang komen atau chatbox . inshaAllah , sempat yaya join . kalau terlepas pandang , maaf ye :)



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6574
 



You May Also Like

6 Comment

  1. Cepat click publish tu nanti! Hehe

    ReplyDelete
  2. ahhaha hutang entry xape..
    jgn hutang lain..
    xape2 slow2 k.,.

    ReplyDelete
  3. Hi :)
    Selamat berjalan-jalan di KLIA 2 :)

    ReplyDelete
  4. hehehe pegila jalan2 dulu.. blogwalking nanti2 xpe..

    ReplyDelete
  5. selamat berjalan Yaya. hehehe.. saya pun x pernah g lagi KLIA2 tu...

    nanti dah ada masa, jangan lupa singgah ye :P

    ReplyDelete