Silent reader

by - Wednesday, November 26, 2014


assalamualaikum

see , yaya is the one whose like to be "silent reader" . hihi


kadang2 bukan malas nak comment , cuma malas nak menaip je . haha . apa punya jenis malas tu .

selalunyaa yaya comment jugak entry2 bloggers ni semua , share2 pendapat , bg semangat2 kan :)

kdg2 rasa puas dapat comment2 dengan bloggers lain . 

dan sometimes bila timbul rasa malas nak menaip nak comment , yaya akan jadi silent reader . yaya akan baca dari A-Z . hehe

yaya akan stalk blog hampa semuaa dari awal sampai last kalau yaya dah jadi silent readers ni. haha .

kalau larat laa nak stalk awal sampai akhir . seronok baca senyap2 without comment2 ni kadang2 . hehe

jaga2 ada yang peratiii . hahaha .

jom click2 :

You May Also Like

11 Comment