Silent reader

by - Wednesday, November 26, 2014

assalamualaikum

see , yaya is the one whose like to be "silent reader" . hihi


kadang2 bukan malas nak comment , cuma malas nak menaip je . haha . apa punya jenis malas tu .

selalunyaa yaya comment jugak entry2 bloggers ni semua , share2 pendapat , bg semangat2 kan :)

kdg2 rasa puas dapat comment2 dengan bloggers lain . 

dan sometimes bila timbul rasa malas nak menaip nak comment , yaya akan jadi silent reader . yaya akan baca dari A-Z . hehe

yaya akan stalk blog hampa semuaa dari awal sampai last kalau yaya dah jadi silent readers ni. haha .

kalau larat laa nak stalk awal sampai akhir . seronok baca senyap2 without comment2 ni kadang2 . hehe

jaga2 ada yang peratiii . hahaha .

jom click2 :

You May Also Like

11 Comment

  1. amboi yaya ni.. silent reader ye..
    good girl.. hehe sama jer klo mood nak membaca ayie pon bace je..

    ReplyDelete
  2. Samalah. Selalu juga macam tu. Kadang-kadang rajin tinggal comments. Kadang-kadang jadi silent reader sahaja.

    ReplyDelete
  3. same lah! Ade setengah blog akk mmg silent reader je.. malu nak komen. kah kah

    ReplyDelete
  4. dulu selalu jugak jadi silent reader.. tapi sekarang ni bila nampak entry yg menarik je.. mesti rasa nak komen. hahah

    ReplyDelete
  5. silent reader a.k.a stalker yer. hehe

    ReplyDelete
  6. hihi akak kena komen sebab kalo baca aje memang konpem tidoo

    ReplyDelete
  7. kan2 betul tu . bila tak comment / bw mood pon kdang2 jadi turun nk update blog xtau knapa . huhuu

    ReplyDelete
  8. Ohhhh si stalker... ala lebih kurang je pon yaya oii.. akk pin sk je jd silent reader... kdg2 sonok jugak bce entry2 lame blogger laen

    ReplyDelete
  9. BV pun kekadang jadi silent reader jugak. sebab seronok membaca kononnya. .hehe

    ReplyDelete
  10. ohh kiranya jadi silent reader blog sis JM lah yek hihihi

    ReplyDelete