Roti nan dan ayam tandori

by - Sunday, November 30, 2014


assalamualaikum

pagi  tadi dok post gamba makan kat hampa kan , ni nak post lagi kat hampa .

petang tadi keluar lagi dengan family pergi lepak mamak "nasi beriyani" dekat manjung , makan roti nan dengan ayam tandori .
 
actually dah lama teringin roti nan ni tambah2 ayam tandori . tak plan nak makan ni , tapi rezeki harini ada roti nan . emmm dapp . alhamdulilah 

nah jamu lahh mata . hehehe 


nampak tak tu dah makan separuh baru ingat nak snap nak tunjuk kat hampaa . hehehe . lapar tak lapar tak ??


tak habis makan ayam tandori ni bungkus bawak balik untuk makan malam ni dengan nasi . hehe

yaya ni kan kalau makan kena beringat sikit . tak leh main hentamm je , nanti mula perut sakit sesangat . adess . ingat ye org yang ada gastrik ni kena hati hati waktu makan okay . jangan silap makan . 

dah tu je nak bagi taw . haha 

selamat menjamah mata. hehe

jom click tabung :

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6110


You May Also Like

7 Comment