Roti nan dan ayam tandori

by - Sunday, November 30, 2014


assalamualaikum

pagi  tadi dok post gamba makan kat hampa kan , ni nak post lagi kat hampa .

petang tadi keluar lagi dengan family pergi lepak mamak "nasi beriyani" dekat manjung , makan roti nan dengan ayam tandori .
 
actually dah lama teringin roti nan ni tambah2 ayam tandori . tak plan nak makan ni , tapi rezeki harini ada roti nan . emmm dapp . alhamdulilah 

nah jamu lahh mata . hehehe 


nampak tak tu dah makan separuh baru ingat nak snap nak tunjuk kat hampaa . hehehe . lapar tak lapar tak ??


tak habis makan ayam tandori ni bungkus bawak balik untuk makan malam ni dengan nasi . hehe

yaya ni kan kalau makan kena beringat sikit . tak leh main hentamm je , nanti mula perut sakit sesangat . adess . ingat ye org yang ada gastrik ni kena hati hati waktu makan okay . jangan silap makan . 

dah tu je nak bagi taw . haha 

selamat menjamah mata. hehe

jom click tabung :

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6110


You May Also Like

7 Comment

  1. yep, memang lapaq tengok gambar tuu. dah la tengah2 malam ni. hahaha.
    rasanya orang gastrik ni tak boleh makan pedas2 kan. =p

    ReplyDelete
  2. ala sis JM terbaca waktu pagi terasa nak mkn rotin nan pulak tapi kedai mamak jauh dari opis nih

    kalau ada gastrik mmg mkn perlu terjaga ye Yaya..jaga kesihatan yek

    ReplyDelete
  3. @Jari Manis hehehehe . pagi2 xdak rotinan . ptg biasanyaa ada . roti nan cheese lg sedap . hehehe . ye kak yaya jaga kshtn :) slmt pg akak JM :*

    ReplyDelete
  4. tak penah mkn roti nan. kesian kan. hehe

    ReplyDelete
  5. why laaaaa terjah entry ni memalam cemni..!! whyyyyyy.. hahaha nan cheese laaa akak suka. takde tandori pun xpe.. kalo ade pun trangkat gak

    ReplyDelete
  6. manjung? em em jap piker. okay rumah kite jauh. akak ipoh :D

    Tak reti makan roti nan, haha tak tau kenapa

    ReplyDelete