Morning Quotes - Lelaki dan janggut

by - Friday, November 28, 2014


assalamualaikum

kepagian semuaaa ! 


betul laa simpan janggut ni sunnah Rasullullah S.A.W , :)

depends juga pada wajah sesorang lelaki tu sesuai ke tak ada janggut . kadang2 ada sesetengah muka lelaki ni tak sesuai ada janggut . sesetengah tu memang bila ada janggut nampak kacak kata kau . hehe

its depends to you all ye gentleman :D 

You May Also Like

11 Comment

  1. hehehe... suka laki ade janggut ea..?

    ReplyDelete
  2. haha.. btol2.. ad muka yg sesuai ad yg tidak.. tpy tgok juga bagaimana orng tu menggayakannya..

    ReplyDelete
  3. wuwuwuwu sy tak suka lelaki ada janggut. sikit jadi laa. jgn byk2 xD

    ReplyDelete
  4. ada janggut dan tersimpan rapi x pe kalau nampak cam semak samun camno tu ha hahaha

    ReplyDelete
  5. hmm... tak berkenan sangat kalau yang ada janggut.. huhuhu

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  6. Tak minat sangat lelaki ada janggut ni but act nampak cute pula kalau sesuai dengan orang tu hihi

    ReplyDelete
  7. muka parihh mcam x susai kot klau ada janggut ^^ huhuu

    ReplyDelete
  8. ohhh sangat suke tengok lelaki berjanggut. Nampak warak, kekeke

    ReplyDelete