Morning Quotes - Leave that hurt

by - Tuesday, November 18, 2014

assalamualaikum


sometimes , kita boleh rasa kita dah tak larat nak jaga hati org and nak sabar dengan org yg terus sakit kan hati kita even kita ni susah payah jaga hati dia.

jadi bila fikir balik , org mcm tu tak reti nak hargai org yang sentiasa jaga hati dia . jadi kita tinggalkan je lah dia . dan lantak lahh tak payah jaga hati dia dah . letih penat dengan orang mcm ni ,

jaga hati dan perasaan sendiri dan jangan abaikan hati dan perasaan sendiri :)

morning semua :)

jom click tabung:

You May Also Like

5 Comment

  1. alahai.. kan? akak salu rasa perasaan gini. rasa mcm arghh xpelaa tabahla haty huu :)

    ReplyDelete
  2. Yaya..betul..kekadang jauh kan hati lebih baik

    ReplyDelete
  3. orang kata pada saya; jangan mengalah..
    entah, saya tak tahu mahu berikan apa lagi pd org yg selalu ingin hatinya dijaga.

    ReplyDelete
  4. Haaaaa say gud bye jela yaya.. bt ape stay pada org yg xpndai nk hrgai... ceyhhh emo sikit

    ReplyDelete
  5. tapi bile teringat 'jahat dibalas baik' macam macam rase menyelubungi

    ReplyDelete