Morning Quotes - Leave that hurt

by - Tuesday, November 18, 2014


assalamualaikum


sometimes , kita boleh rasa kita dah tak larat nak jaga hati org and nak sabar dengan org yg terus sakit kan hati kita even kita ni susah payah jaga hati dia.

jadi bila fikir balik , org mcm tu tak reti nak hargai org yang sentiasa jaga hati dia . jadi kita tinggalkan je lah dia . dan lantak lahh tak payah jaga hati dia dah . letih penat dengan orang mcm ni ,

jaga hati dan perasaan sendiri dan jangan abaikan hati dan perasaan sendiri :)

morning semua :)

jom click tabung:

You May Also Like

5 Comment