Hadiah by Kak CT dah sampai

by - Thursday, November 27, 2014

assalamualaikum

alhamdulilah . hari tu yaya ada menang Candy pepper daripada GA  kak CT . lihat sini .

so , hari ni abg posmen selamat hantar ke rumah yaya . cehhh . hehe

nahhh , ni candy pepper daripada sarawak 






bukak bukak je terus snap . hahaha . yaya bagi akak yaya rasa sikit . sorang sikit laa citernya . 

hah satu lagi kak CT sertakan flyer "penang hop on hop off" tu , tak pernah lagii naik bas macam tu . InshaAllah nanti kalau ada bercuti ke penang boleh la try "Penang hop on hop off city tour" tu .

satu lagi tu tak silap yaya kad yang ada tulis LOLINKA tu ada jual macam3 , korang visit IG LOLINKA kat sini ( http://instagram.com/thelolinkasyndicate ) dan blog depa kat sini (http://thelolinkasyndicate.blogspot.com/

emmm sedap candy ni , kunyah2 sambil blogwalk . hihi :D

terima kasih kak CT , do visit do stalk entry dan blog kak CT kat sini (http://sitiyangmenaip.blogspot.com/)

jom click tabung :

You May Also Like

11 Comment

  1. Wahhhh jd antr yg bertuah...
    thniah yaya....
    meh la sikit nk rase jugak

    ReplyDelete
  2. tahniah ya. .semoga mendapat lebih banyak hadiah lagi. .hee :D

    ReplyDelete
  3. tahniah...
    alah syok ye menang. .ayie jrng mng kot.. hehe

    ReplyDelete
  4. yuuuhuu laju abam posmen hantar..
    rasanya weird sket kan at first hihi.. tapi lepas tu sedap. wonder black pepper pun diorang buat jadi candy..

    thanks sudi join segmen akak ^^

    ReplyDelete
  5. curi-curi baca ketas tu jugak :3 ehe . dapat jugak pepper jelly tu , tapi setelah dibukak oleh adik-adik sepupu -.- katanya ada surat sekali , tapi sampul suratnya pun saya takdapat tengok . hm .


    btw , nak ajak join GA awesome ni jom . kalau boleh , kkomen entry saya tu sekali :3 ehe . thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha habis surat chentaku untukmu siapa yang bace hahaha..

      Delete
  6. wah, bestnyaa. tapi kenapa hadiah cikfafa belum sampai. T_T

    ReplyDelete
  7. Ade lagi tak yaya? Nak minta pos dekat rumah akak seketul haha

    ReplyDelete