Hadiah by Kak CT dah sampai

by - Thursday, November 27, 2014


assalamualaikum

alhamdulilah . hari tu yaya ada menang Candy pepper daripada GA  kak CT . lihat sini .

so , hari ni abg posmen selamat hantar ke rumah yaya . cehhh . hehe

nahhh , ni candy pepper daripada sarawak 






bukak bukak je terus snap . hahaha . yaya bagi akak yaya rasa sikit . sorang sikit laa citernya . 

hah satu lagi kak CT sertakan flyer "penang hop on hop off" tu , tak pernah lagii naik bas macam tu . InshaAllah nanti kalau ada bercuti ke penang boleh la try "Penang hop on hop off city tour" tu .

satu lagi tu tak silap yaya kad yang ada tulis LOLINKA tu ada jual macam3 , korang visit IG LOLINKA kat sini ( http://instagram.com/thelolinkasyndicate ) dan blog depa kat sini (http://thelolinkasyndicate.blogspot.com/

emmm sedap candy ni , kunyah2 sambil blogwalk . hihi :D

terima kasih kak CT , do visit do stalk entry dan blog kak CT kat sini (http://sitiyangmenaip.blogspot.com/)

jom click tabung :

You May Also Like

11 Comment