29 February 2016

It's 29 Feb 2016 !


assalamualaikum



bukan senang ni nak meet dengan this date 29 february :) anyone yang lahir hari ni, selamat hari lahir ! muah ciked :*

Alhamdulilah, 24 feb hari tu, yaya and family dapat lagi ahli baru dalam keluarga kami :) anak bang cik yaya (baby girl) selamat dilahirkan pada 24 feb 2016,  6.30 pagi tak silap. and It's a best gift ever untuk bang cik yaya sebab on that day was his birthday !! 

Alhamdulilah :) 

Have a nice day today ! Happy birthday to anyone of you all yang hari jadi nya hari ni :D


See you next month entry :*


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8502


26 February 2016

HOT.FM tak meriah tak ada diorang


assalamualaikum

sebab yaya ni memang suka dengar hot.fm.. tambah2 yang siaran pagi punya (amkrew). HAHA . fafau,ag and fizi memang gabungan yang kelakar and best :'D suka dengar top 5 diorang.


copy from fizie_hotfm instagram


isnin 15hb tu tengok hot tv , si sileen paul (*entah betul ke tak yaya eja, haha) buat announce yang ikhwan,liza dan ag mengundur diri daripada hot.fm .

alaaaa tak best gila ag tak ada, dah laa ag tu paling kelakar . hahaha .

tak lama lepas tu si fafau pula di announce kan berhenti daripada hot.fm dan tak akan ke mana mana stesen radio yang lain.

that moment, yaya pulak rasa sedih . HAHA, sebab kesian tengok muka fizie berubah sangat bila dapat tahu last last tinggal dia sorang. mula2 tengok riak muka fizie masa ag berhenti, lain dah muka dia . dan bila fafau pula announce nak berhenti, memang terus berubah muka fizie.

harini hari last diorang tu semua dekat hot fm, farewell untuk diorang berempat. diorang throwback 10 years diorang dekat situ dengan fafau and ag menages nya . HAHA . lepas tu fizie pulak sungguh gila dia nages . sedih pulak yaya tengok . huhu

lepas ni bukak radio tak ada dah lah ag dengan fafau bergabung dengan fizie dah. 

semoga berjaya kepada mereka semua ! harapnya hot.fm terus meriah gituew :'D




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8502



19 February 2016

3 perkataan yang anda lihat !


assalamualaikum

let's play some game before sleep ! enjoy :'D


actually yaya lebih daripada 3 yaya nampak first2 :'D

1. sehat 
2. penyayang
3. jujur 

( 3 yang pertama yg yaya nampak dulu)

so korang nampak apa dulu ? hehehe


 

18 February 2016

Morning Quotes - Tak nak lemah lemah by CG


assalamualaikum

 selamat pagi sayang sayang sekalian :)

selamat bekerja , selamat melakukan tugas , selamat menimba ilmu dan segalanya dipermudahkan ! 

Jom kuat semangat :)



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8502


17 February 2016

Chocodina Giveaway by Mastura Aziz


assalamualaikum

dah lama tak join GA/segmen dari bloggers2 . Jom support ye ! 



TEKAN BANNER UNTUK TURUT SERTAI

PEMILIHAN PEMENANG BERDASARKAN CABUTAN BERTUAH OLEH MAS SENDIRI

GIVEAWAY INI BERMULA PADA 10/2/2016 DAN TAMAT PADA 27/2/2016 (12 TENGAH MALAM)* Penyertaan tidak diterima selepas tarikh tamat

TAWARAN HADIAH :
CHOCODINA CRISPY SEORANG PEMENANG (Ada 12 jenis perisa.boleh pilih nak perisa apa)
TOPUP RM 5 UNTUK 2 ORANG PEMENANG.

LETS JOIN US




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8502



Kembali !


assalamualaikum



Jangan kita lupa ye orang orang yang sentiasa support kita daripada kita jatuh tergolek golek sampai la kita bangun dengan semangatnya ! Jadi, sebab yaya ingat dekat hampa hampa semua yang sentiasa support yaya dalam blogging , sebab tu la yaya kembali. sunyi dah rasa blog sendiri sebab jarang update :'D

setelah 2 minggu berhenti berblog sekejap . standard la ayat cliche yaya, macam biasa. quota data cepat habis :D hahaha 

kuat betul yaya ni makan quota data :'D sampai nuffnang yaya pun dah tak ada status gliterati . adoii sebab dah lama tak aktif mungkin :'D

 Tak nak janji apa2 nak update next post ke apa. sebab nanti takut tak terupdate je :'D

Hai siked kat hampa :* Morning 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-8502?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=