28 June 2015

Instant 2muka mai lagi


assalamualaikum

Haritu alhamdulilah instant 2muka muslimah dapat sambutan hangat and dah sold out dah pun .

sekarang Instant 2muka mai lagi tapi dengan adanya corak dekat tudung .

sehelai rm25 tak termasuk pos . biasa harga luar depa hentam rm35 ke atas . 

sapa nak mai pm yaya dekat fb yaya ni FB YAYA



Material mosscrepe,tak payah gosok,tak payah guna pin,2kali sarung n siap...xsampai seminit pun...ada motif bunga pada material...yg plg best senang bentuk n selesa pakai


Instant 2muka bercorak. material lycra


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7234?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

24 June 2015

Biar Gambar Berbicara .


assalamualaikum


lihat saja pada gambar ni pun dah buat hati kita sayu .. inilah kehidupan ..



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7234

3rd Giveaway Sulaman Lace Heaven



assalamualaikum


http://fuzamusa.blogspot.com/2015/06/3rd-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


TAG : KAK MIRZA


TAMAT 25 JUN 2015 , JAM 8 MALAM




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7234

Raya Giveaway by Sally Samsaiman


assalamualaikum

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN
 
Antara hadiah-hadiahnya:
Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
Kad Raya Design by DayangDeno -  5x Pemenang
Kad Raya Sally - 15x Pemenang
 (Hadiah akan di'update' selalu jika ada penambahan)
Mula : 18 Jun 2015 | Tamat : 3 Julai 2015 (11.59pm)
 
 
 
 
TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7234
 

Raya Giveaway by Erza


assalamualaikum

dah lama rasanya tak join ga ke segmen ke . so, bulan ni mai nak join ga and segmen yang sedia ada .

so , harini yaya join GA by kak erza . jom lahh yang lain join support GA kak erza :)



CLICK BANNER TO JOIN


1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet

3. Buat satu entri bertajuk "Raya Giveaway by Erza"


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!




5 langkah mudah sahaja !!!


Hadiah - hadiah yang bakal dimenangi:-
1 x dress raya
2 x RM10 duit raya
10 x voucher Magic Art Museum 3D

Jom Laaaa Join...ajak kengkawan ramai2!!!


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7234
 

22 June 2015

Typo - Ikan Iblis .


assalamualaikum

siapa yang typo - ikan iblis ni . hahaha 

viral jugak laa dekat facebook ikan iblis ni . haha

tergelak yaya bacanya . pon boleh ikan iblis di typo nya . 



hahaha . ikan iblis . hahaha


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7128


21 June 2015

Instant bawal button satin


assalamualaikum

kali ni yaya mai update , nak update nak bg hrga promosi ramadhan untuk tudung bawal button satin 
rm20 sehelai tak termasuk pos . beli 3helai yaya bg hampa rm58 inc pos sem / rm62 inc pos ss
sapa yang berkenan . boleh mai pm yaya dekat fb yaya ni facebook kamaliya ismail


 colour gold and peach sold




mai mai pm yaya dkt fb yaya ni okay fb yaya 

selamat berpuasa :)

TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7128

17 June 2015

Ramadhan


assalamualaikum

dah agak kurang aktif update blog . yaya demam start rabu lepas , ni la pun baru nak elok . tu pun badan dok suam suam lg .

 dengan tekak berkahak nya . Ya Allah , perit nyaa lahai . . dah laa ritu dengan perut menyenak senak nya . 

Allah , mintak kurg lah sakit sakit ni , esok first day ramadhan dah . moga Allah permudah kan kita berpuasa dan diberi kesihatan dan tenaga yg cukup untuk buat kerja dan amal ibadat yang lain .

Aminn

selamat menjalankan solat sunat terawih semua malam ni



09 June 2015

minggu depan puasa !


assalamualaikum

haa baru nak muncul . 

minggu lepas malas sangat nak update blog sebab tengah stress phone kena virus ! hmm dan dan laa nak kena virus time tu . herrrr 

sekarang ni dok menunggu phone yaya keluar dari "hospital" .

alhamdulilah dah nak dekat bulan ramadhan . Ya Allah , sekejap je kan dah nak puasa , pantasa nyaa masa berlalu .

moga Allah beri kita kesihatan yang baaik sepanjang bulan ramadhan dan hari2 seterusnya . Amminn :)






TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-7128?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

ni satu lagi nak habaq mai , sesiapa yang berminat nak shopp kain pasang dan tudung untuk raya boleh ke instagram yaya @kamaliya ismail