27 April 2015

silalah tampar ~


assalamualaikum



kalau search kat google pasal ni , memang dikatakan memang popular lah dekat Thailand , fungsi tampar tampar ni nak bagi kulit kita anjal dan kecil kan pori pori muka , macam tu lah kalau ikut bacaan artikel pasal ni dekat google ,


jadi , mohon tamparlah muka diri sendiri atau mintak orang tampar kan wajah korang . hahahaha  

p/s : jangan tampaq kuat sangat naa . 


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502
 


26 April 2015

Morning Quotes - by faizdickie


assalamualaikum

morning quotes hari ni yaya screen capture daripada bro faizdickie yang fofular dan kelakar ni , hihi







follow bang faiz di intsa , serius best dia ni . haha @faizdickievp





TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502

"Saya Nak Menang Baju T-Shirt Rekaan Instashop Kloseteers Apparels"


assalamualaikum

http://syahmizaludin.blogspot.com/2015/03/segmen-first-intro-giveaway-by_31.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN 

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Mei 2015 =)

Para pemenang yang bertuah seramai 3 orang akan dapat baju dengan design mereka sendiri atau design yang akan dilukis oleh Tea Oh Beng sendiri customizedly untuk anda sahaja. Awesome kan? 

Para pemenang akan dipilih secara random. Sebarang tambahan hadiah dari Tea Oh Beng akan diumumkan kelak (bergantung kepada sambutan penyertaan)



Tag 1 , 2 , 3


TABUNG  SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502

25 April 2015

Berangan dalam model rumah


Assalamualaikum


rasa suka temgok model rumah yang dah siap kecik kecik macam ni . haha . kalau ada yang pameran rumah tu kan ., suka tengok model ni . sebab bila tengok model macam ni . aku jadi berangan aku dalam rumah tu , hahaha

sebab tengok rumah macam ni dia dah lengkap bagai semuaa . seronok rupaaaa nya berangan duduk dalam rumah model ni . haha

rasa nak angkat model ni bawak balik rumah , boleh laa kan tengok hari hari . 

tambah ada model rumah yang memang lagi lawa kemas dan gah gituuu . tu lagi laaa sukaa tengok ,

yang ni pun jadi berangan yaya ni , hehe




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502





23 April 2015

Giveaway I AM Keychain by Hidayuayumie


assalamualaikum

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/giveaway-i-am-keychain-by-hidayuayumie.html
KLIK BANNER !
Giveaway akan berakhir sehingga 30 APRIL 2015

 korang jangan lupa support dan join GA  I AM keychain by kak ayu ! 


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502
 

22 April 2015

first time makan keli


assalamualaikum

orang lain semua dah biasa makan ikan sungai ni , yaya ni for the first time makan ikan sungai si ikan keli . ketinnggalan jugak laa yaya ni . haha

pertama kali makan keli goreng
IKAN KELI GORENG
itu pun masa lunch kelmarin ada kawan ayah yang belanja ayah ikan keli . teringin jugak laa nak rasa kan . sedap jugak , tapi kalau makan ratah saja rasa macam loya tekak . hihi

makan dengan nasi baru hokayyy .

okay lahh lepas ni boleh dah makan ikan keli . hihi


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502

20 April 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 20 April 2015, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #14 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 April 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502
 

GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI



assalamualaikum

http://www.schanazri.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN !

Alaaaa kak scha . yaya tak reti laa nak buat ayat kebabom . senang cite laa kan kak scha , dari kerana mataaaaaa , aku jatuh hati melihat cluctch yang kaler nya menawan hati . acehh wahh . tapi kan kak scha . tak menang cluctch pun tak apa kak . staright to the point laa . yaya nak menang topap je . hahaha :D 


Tag 1 , 2 , 3

okay geng do support and join GA by kak SCHA si cantik manis !



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6502




19 April 2015

Wardrobe Clearance Cheap ! As low As RM5 ! (Part 2)


assalamualaikum

haritu yaya post entry baju clearance part 1 sini :  http://sweetsouryaya.blogspot.com/2015/04/wardrobe-clearance-cheap-as-low-as-rm5.html  . sesiapa belum tengok part 1 punya . sila klik link yang diberi hokayy anak anaksmilie  

ini baju baju yang nak di clearance kan jugak ye . (part 2)


Item(s) conditions: GOOD , FREE SIZE
Price: RM 5 thumbup.gif 

Item(s) conditions: GOOD , FREE SIZE
Price: RM 15 thumbup.gif 

Item(s) conditions: GOOD , FREE SIZE
Price: RM 10 thumbup.gif 

 Item(s) conditions: GOOD , FREE SIZE
Price: RM 5 thumbup.gif



 Item(s) conditions: GOOD , SIZE M
Price: RM 5 thumbup.gif


SWEATER
Item(s) conditions: GOOD , SIZE XL
Price: RM 8 thumbup.gif 

Dealing method: POS LAJU
Item sold non refundable and non returnable
Reason to sale : To clear my wardrobe  
All prices stated below are excluding postage
sesiapa yang berminat sila PM yaya dekat facebook yaya di sini : Kamaliya Ismail
atau PM kakak yaya dekat lowyat.net sini : https://forum.lowyat.net/topic/3554450
atau korang boleh PM yaya kat mana mana laman sosial yang tertera di sidebar yaya ye .

jika sambutan menggalakkan . InshaAllah akan ada lagi baju baju yang masih elok untuk di clearance kan ! thumbup.gif 
 
 
TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6670

17 April 2015

Wardrobe Clearance Cheap ! As low As RM5 ! (Part 1)


assalamualaikum 

korang , yaya dengan kakak yaya nak clear kan semua baju baju preloved . semua masih elok elok belaka okay . sesiapa nak beli meh tengok tengok dulu semua baju ni 


Item(s) conditions: GOOD , SIZE : S / M
Price: RM 5 thumbup.gif
Baju ni korang boleh gayakan dengan pakai cardigan . sure lawa !

 Item(s) conditions: GOOD , SIZE : S
Price: RM 5 thumbup.gif

 Item(s) conditions: GOOD , SIZE shown XL but fitted to S
Price: RM 5 thumbup.gif

 Item(s) conditions: GOOD , SIZE shown 16 but fitted to S/M
Price: RM 5 thumbup.gif

 Item(s) conditions: GOOD , SIZE shown 44 but fitted to S/M
Price: RM 5 thumbup.gif

Item(s) conditions: GOOD , SIZE S
Price: RM 5 thumbup.gif

 CARDIGAN
 Item(s) conditions: GOOD , FREE SIZE
Price: RM 5 thumbup.gif


untuk hari ni , ini sahaja yang yaya post . esok inshaAllah yaya post part 2 punya clearance .


Dealing method: POS LAJU
Item sold non refundable and non returnable
[b]Reason to sale :
To clear my wardrobe  
All prices stated below are excluding postage

sesiapa yang berminat sila PM yaya dekat facebook yaya di sini : Kamaliya Ismail
atau PM kakak yaya dekat lowyat.net sini : https://forum.lowyat.net/topic/3554450

jika sambutan menggalakkan . InshaAllah akan ada lagi baju baju yang masih elok untuk di clearance kan ! thumbup.gif




TABUNG SEN YAYA

http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6670