30 December 2014

Segmen : Zaman Persekolahan


assalamualaikum

http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

TAMAT 31/12/2014

http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

yaya rasa yaya no.16 . kalau nak diikutkan banyak nombor nak pilih yang kena dengan yaya . haha

so, ambil nombor yang paling baik lahh . haha . 

no.16 : masa dekat sekolah dulu , time tengah cikgu mengajar , memang fokus habes and sometimes dalam fokus3 terselit lah kemengantokan nya . tambah tambah time add math dan kena pulak time add math tu tengah hari . Allah , mengantuk habis . separuh fokuss dah hilang . hahaha 

time belajar and time cikgu mengajar wajib fokus dan alert . habis je masa cikgu tu baru laa yaya bermalas malasan .

rasanya memang kena lah tu dengan yaya , kalau boleh nak pilih no 3 sekali . haha . kadang2 lelap jugak dalam kelas . hihi


KLIK BANNER KAT ATAS UNTUK JOIN SEGMEN



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264


TABUNG SEN YAYA

Lunch semalam : Telur Bungkus


assalamualaikum

dah lama teringin telur bungkus . pernah sekali makan telur bungkus ni dekat rumah kakak ipar . perh sedap . kuah dia yang manis manis , nyuuuummmm :D

so , semalam try buat sendiri . tak tahu sebenarnya nak buat . bila mak dah explain sekian sekian cara . ohhhhhhh senang je ! hek eleh . 


first kita goreng secara kering inti dalam telur bungkus tu . nak menumis tu buh laa minyak sikit . air nanti pun buh sikit bagi empuk sayur sayur yang jenis keras sikit , and bagi masak ayam tu . and bagi kering air tu baru angkat inti tu letak ke tepi dulu .

biasa org buat inti telur bungkus kat dalam tu letak sayur segera yang colourful tu . yang bulat2 yang siap dah ada carrot dah ada kacang bulat yang hijau tu . hah tahu kan ?

tapi yaya sebab tak ada yang tu, yaya pakai je sayur2 yang ada kt rumah (sawi,kubis,bunga kubis,carrot,putik jagung,batang sayur sawi dan ayam) - semua potong kecik2 . garam dan gula letak sekali ye .

second , dah siap yang first . dadarkan telur ye ! yaya buat 2biji telur . dah siap dadar . angkatkan ke pinggan . ambil inti tadi bungkuskan dalam telur tu . siap telur bungkus dan letak dalam pinggan lawa2 . ehehe

third , bahan2 kuah dia (bawang merah bawang putih , sos cili sos tomato , garam dan gula , tiram , air )

tumis bawang tu then masukkan air ikot rasa korang , yaya buh air banyak sebab nak kuah banyak .buh laa semua sekali sos dan garam gula dan tiram . kacau2 dan dah sedap . angkat tuang atas telur dan sekeliling dia . siap !

taaadaaaaaaaaaaaaaa !

. HAK MILIK YAYA ISMAIL .

maaf kalau cara yaya explain tu ada yang tak faham . hihi.




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264



SEGMEN BLOGLIST 2015 BY SITI YANG MENAIP


assalamualaikum

eh kak ct ada buat segmen ! baru perasan . hehe 

nasib kak ct jemput yaya join tawwwww ! hehe

nak jugak nak jugak jadi bloglist akak :D

jom join :)

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglist-2015-by-siti-yang-menaip.html


harap penyertaan yaya , kak ct terima . join dah last minute . 

tgk due date dia 30/12 . alaaahhhhh . kak ct accepted yaya tak ? hehe



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264

28 December 2014

Bantu mangsa banjir dengan organisasi yang boleh dipercayai .


assalamualaikum

disebabkan yaya tak dapat bantu mangsa banjir daripada segi barang2 keperluan mereka . jadi yaya tolong hebah kan antara organisasi yang boleh dipercayai untuk bantu mangsa banjir .

1. 8SHARE EAST COAST FLOOD RELIEF JUMBO BOX - IN KIND



2. PENANG PUSAT PENGUMPULAN BARANG KEPERLUAN MANGSA BANJIR - IN KIND



3.  MUSLIM CARE MALAYSIA SOCIETY - IN CASH AND KIND



4. PARTI ISLAM SE-MALAYSIA (PAS) - IN CASH

Contributions to the Harakah disaster fund can be paid to Maybank account 564070130442.

Alternatively, donations can be made to the 'RM10 Donation Campaign', launched for all members of PAS and Malaysians as a solidarity to help the victims. Donations can be made to the following 'Dewan Muslimat PAS Pusat' accounts:
MAYBANK - 564 025 400 711
BIMB - 1404 10100 37673

Kindly note 'BANJIR' as reference.

5. TABUNG BENCANA NSTP/MEDIA PRIMA - IN CASH 



dan banyak lagi organisasi yang terlibat dalam membantu mangsa banjir . jom hebahkan semua ni .

KLIK SINI UNTUK MELIHAT LEBIH LANJUT ORGANISASI YG LAIN
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6370




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264

Again ..


assalamualaikum

semua dah tahu kan pasal flight air asia dari surabaya ke singapore terputus hubungan .

MH370 , MH17 and then now Airasia QZ8501

again , it happend . Allahuakbar . 

BELITUNG 28 Dis. - Pegawai penguat kuasa Indonesia, AKP Yanto mengatakan, maklumat awal yang diperoleh daripada Pengarah Polis Udara Indonesia, Babel menjangkakan pesawat AirAsia yang hilang pagi ini, terhempas di perairan Belitung, namun lokasi sebenar masih disiasat - See more at: http://www.utusan.com.my/berita/nasional/pesawat-airasia-terhempas-di-belitung-1.41874#sthash.4g0kQjbT.dpuf
BELITUNG 28 Dis. - Pegawai penguat kuasa Indonesia, AKP Yanto mengatakan, maklumat awal yang diperoleh daripada Pengarah Polis Udara Indonesia, Babel menjangkakan pesawat AirAsia yang hilang pagi ini, terhempas di perairan Belitung, namun lokasi sebenar masih disiasat
Sementara itu, Pembantu Ketua Daerah Belitung Timur, Yuhinu ketika menghubungi bangkapos.com hari ini memberitahu, seorang saksi, Pak Danlanud menghubunginya dan beritahu bahawa ada pesawat Airbus jatuh di sekitar perairan Belitung Timur. - Agensi
- See more at: http://www.utusan.com.my/berita/nasional/pesawat-airasia-terhempas-di-belitung-1.41874#sthash.4g0kQjbT.dpuf
BELITUNG 28 Dis. - Pegawai penguat kuasa Indonesia, AKP Yanto mengatakan, maklumat awal yang diperoleh daripada Pengarah Polis Udara Indonesia, Babel menjangkakan pesawat AirAsia yang hilang pagi ini, terhempas di perairan Belitung, namun lokasi sebenar masih disiasat
Sementara itu, Pembantu Ketua Daerah Belitung Timur, Yuhinu ketika menghubungi bangkapos.com hari ini memberitahu, seorang saksi, Pak Danlanud menghubunginya dan beritahu bahawa ada pesawat Airbus jatuh di sekitar perairan Belitung Timur. - Agensi
- See more at: http://www.utusan.com.my/berita/nasional/pesawat-airasia-terhempas-di-belitung-1.41874#sthash.4g0kQjbT.dpuf
BELITUNG 28 Dis. - Pegawai penguat kuasa Indonesia, AKP Yanto mengatakan, maklumat awal yang diperoleh daripada Pengarah Polis Udara Indonesia, Babel menjangkakan pesawat AirAsia yang hilang pagi ini, terhempas di perairan Belitung, namun lokasi sebenar masih disiasat
Sementara itu, Pembantu Ketua Daerah Belitung Timur, Yuhinu ketika menghubungi bangkapos.com hari ini memberitahu, seorang saksi, Pak Danlanud menghubunginya dan beritahu bahawa ada pesawat Airbus jatuh di sekitar perairan Belitung Timur. - Agensi
- See more at: http://www.utusan.com.my/berita/nasional/pesawat-airasia-terhempas-di-belitung-1.41874#sthash.4g0kQjbT.dpuf

BELITUNG 28 Dis. - Pegawai penguat kuasa Indonesia, AKP Yanto mengatakan, maklumat awal yang diperoleh daripada Pengarah Polis Udara Indonesia, Babel menjangkakan pesawat AirAsia yang hilang pagi ini, terhempas di perairan Belitung, namun lokasi sebenar masih disiasat
Sementara itu, Pembantu Ketua Daerah Belitung Timur, Yuhinu ketika menghubungi bangkapos.com hari ini memberitahu, seorang saksi, Pak Danlanud menghubunginya dan beritahu bahawa ada pesawat Airbus jatuh di sekitar perairan Belitung Timur. - Agensi
- See more at: http://www.utusan.com.my/berita/nasional/pesawat-airasia-terhempas-di-belitung-1.41874#sthash.4g0kQjbT.dpuf

Sekali lagi Allah menguji hamba hamba nya .. 

Harap pesawat dapat ditemui . Aamin .

Dan tak lupa , teruskan berdoa untuk mangsa mangsa banjir dan petugas ..

Allah :'(




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264

BELITUNG 28 Dis. - Pegawai penguat kuasa Indonesia, AKP Yanto mengatakan, maklumat awal yang diperoleh daripada Pengarah Polis Udara Indonesia, Babel menjangkakan pesawat AirAsia yang hilang pagi ini, terhempas di perairan Belitung, namun lokasi sebenar masih disiasat
Sementara itu, Pembantu Ketua Daerah Belitung Timur, Yuhinu ketika menghubungi bangkapos.com hari ini memberitahu, seorang saksi, Pak Danlanud menghubunginya dan beritahu bahawa ada pesawat Airbus jatuh di sekitar perairan Belitung Timur. - Agensi
- See more at: http://www.utusan.com.my/berita/nasional/pesawat-airasia-terhempas-di-belitung-1.41874#sthash.4g0kQjbT.dpuf

27 December 2014

Mini Giveaway by Hanis Masturina


assalamualaikum

http://hanismasturina.blogspot.com/2014/12/mini-giveaway-by-hanis-masturina.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN


tarikh tamat : 30 Disember 2014



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264


1st Giveaway by Mass-Naim


assalamualaikum



Syarat-syaratnya sangat simple

>> Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia.

>> Wajib Like Page Pu3 Outlet

>> Follow blog Mass-Naim dan follow google+ mass-naim yang ada di side bar sebelah kanan blog.

>> Buat entri bertajuk " 1st Giveaway by Mass-Naim "

>> Copy coding yang disediakan dan paste kan ke ruangan HTML entri anda.

>> Backlink kan URL entri anda di kotak komen dibawah entri ini.

>> Keputusan pemenang 100% menggunakan random.org

>> Keputusan yang berjaya akan diumumkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2015.

Senarai hadiah :

** Cathy Choo 24k Active White Gold
Top Referral - 1 x Pemenang

** Shawl
3 x Pemenang Pertama, KeDua & KeTiga

** Topup RM5
2 x Pemenang Saguhati

Mari join beramai-ramai (^_^)

So, Good Luck semua =)



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264
  

#1 GIVEAWAY FROM LANGKAWI BY MISS YANA


assalamualaikum

mulakan pagi anda dengan sedut udara yang segar di pagi hari . cehhh .hihi 

alhamdulilah kat sini dah ada sikit cahaya matahari . hujan pun tak ada dah . tak tahu la nanti ada hujan sat lagi . 

so , pagi ni mulakan entry dengan join GA/segmen 

http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/12/1-giveaway-from-langkawi-by-miss-yana.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN

TARIKH PENTING

GIVEAWAY BERLANGSUNG
25/12/2014  -  25/01/2015

FULL UPDATE LIST PESERTA
12/01/2015 *Pas abis final exam, akn diupdate skit2..*
UMUM PEMENANG
27/02/2015

TARIKH POST HADIAH
06/02/2015
 
 
TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264
 
 

26 December 2014

Sejuk dan Malas


assalamualaikum

 hanguk sampai lenguh . haha .

sejuk sejuk ni laaa pun badan nak malas malas . nak upadate blog , ada idea dah nak update .

bukak bukak "alahhh,malasnya nak taip" . dengan lenguh leher nya lagi bila hadap laptop lama2 
banyak GA/segmen yang nak di join ni . tapi tuu laaa . malas nak hadap laptop lama .lama huargghhhh 

ni punyaa tahap malas sangat dah ni . haha

sejuk sejuk ni rasa nak dok dalam gebor je . aishh

tahu dak gebor tu apa ? . hehe .

tengok ni ! update pun macam ni je .

satu lagi jangan lupa dan jangan berputus asa . teruskan berdoa pada kesemua mangsa banjir dan petugas3  yang bertugas di setiap tempat agar mereka diberi kekuatan dan ketabahan dan kesabaran serta kesihatan yang baik2  . dan doa agar malaysia sentiasa dilindungi Allah . Aamin .




TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6364

Postcards Giveaway from Czech & Germany


assalamualaikum

http://jindrisska.blogspot.com/2014/12/postcards-giveaway-from-germany-czech.html

KLIK BANNER UNTUK JOIN 

tag :


 Giveaway tamat pada
09 Januari 2015
(11:59 malam, waktu Malaysia)



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6364

25 December 2014

Banjir


assalamualaikum



tengok berita tadi. Ya Allah , teruk sangat banjir . tenggelam habis . Allah . moga Allah memberi perlindungan dan kesabaran buat mangsa banjir dan kita semua .

dekat perak ni , kuala kangsar paling teruk terjejas .

dan ni gambar kat bawah ni air dekat sungai perak dah naik tinggi dah . sumber gambar daripada kawan yaya.



Moga Allah surutkan banjir ini . Moga Allah lindungi kita semua daripada bencana ini . Aamin :')



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264


24 December 2014

Repeat question


assalamualaikum

morning !

Kenapa repeat question ?


“bila nak kawin?”

“bila nak kerja?”

“bila nak beli kereta?”

“bila nak ada anak?”

“bila nak sambung belaja lagi?”

Ini kira macam dah biasa dalam perbualan kita dengan orang sekeliling kita ,

Example : kalau kau pergi rumah sedara mara kau yang tengah ada kenduri , then orang yang kau kenal akan Tanya “ bilaa nak kawin “ , “ kawin2 laa cepat” , “ apa ni , org lain sebaya kau dah kahwin, kau tak kawin lagi , bila nak kawin”

Hah , tu example okay . situation yaya ni lain . bukan bab kawin2 okay .

ulang dan ulang dan ulang soalan dan perkataan yg sama . kadang2 sampai soalan yang sama tu laa boleh buat kita kadang2 macam cepat terasa . sebab diorang tak tahu sebab sekian2 kenapa kita belum tu belum ni . kita je tahu sebab nya .

situasi yaya sebab yaya ni tak further study lagi . memandangkan kawan2 dan cousin yaya  yang sebaya yaya dah ada yang buat degree dah pun .

orang akan Tanya yaya “ tak nak sambung ke , eeeeeeeeee ruginyaa “ “sambung laa , jauh lagi perjalanan” , “tengok org sebaya kamu semua dah berjaya . tak nak sambung ke?” “tak nak sambung ke ? ni tak boleh pisah dengan mak pak la ni “dan macam2 lagi .

dulu yaya cukup sensitive dengan soalan ni semuaa . sensitive sebab kitaa ada sebab yang kita dengan orang terdekat je tahu . kadang2 rasa macam nak terlepas je cakap sebab yaya pada orang yang tanya2 ni . tapi “sebab” tu ada lah peribadi yaya . enough for yaya dan orang2 yang terdekat je tahu especially mak bapak yaya .

dah lama2 yaya rasa macam dah lali dengan soalan tu semua . buat biasa je la walaupun sometimes dalam hati ada terasa jugak . always said to myself “rezeki depa dah sampai dulu . tak apa..doakan depa Berjaya dunia akhirat, yakin dengan diri dengan setiap doa pada Allah yang nanti Allah akan 

bagi rezeki pada yaya nanti” cepat atau lambat hanya Allah yang tahu .


hah , semua orang akan rasa dengan situasi ni semuaa . sebab je lain2 . kan kan .


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264


23 December 2014

Pernah rasa kuih ni ?


assalamualaikum

sumber gambar : google

as i know , orang panggil ni kuih jawa right ? tak tahu laa kot ada nama lain . yaya memang tak pernah tahu ada nya kuih ni dulu.

yaya tahu waktu akak ipar yaya beli kuih ni dekat pasar malam giant manjung tak silap yaya masa tu .

yaya tengok kuih ni macam topi , so first first yaya panggil ni kuih topi . then akak ipar kata this is kuih jawa . . rasa dia manis . sedap .

hampa nak rasa ? pi cari kat pasar malam ke , mana mana ke .

cumaa nak tahu jugak kot ada yang tahu kuih ni yang mungkin ada nama lain selain panggil  kuih jawa .



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6336
 

Giveaway untuk Bloggers


assalamualaikum

jom support dan join GA blogger bro safirul amar :)

http://www.safirulamar.com/2014/12/giveaway-untuk-bloggers.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN

TAMAT 28.12.2014



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6336


Morning Quotes - Syukur


assalamualaikum

dah berapa hari dah tak ada panas ni . kain2 semuaa kering ditiup angin sejuk sejuk je . hihi

typical  people , panas pun nak complain , hujan pun nak complain . so , better kita syukur dengan apa yang Allah beri , okay :)

hujan ni tak lama , nanti adalah cahaya matahari nanti :)

have a nice day today guys ! 

 
tempat korang hujan lagi ke ?



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6336



22 December 2014

Keywords Nuffnang #1


assalamualaikum

hari ni first time update entry keywords2 ni . dah banyak dah blogger semuaa update entry cenggini .
so , try jugak laa kan usha usha keywords apa yang muncul dekat nuffnang tu . 

hasil nya :  

. HAK MILIK YAYA ISMAIL .

hasil nya , banyak yang mencari pasal ubat gatal allergic dan fakta fakta anak ke berapa.

okay laa tu . semua keywords yang baik baik disebut dan dipandang . 

yang menarik mata yaya ni "yaya boi" tu . haha . comel kan , yaya boi . sapakah gerangan yang menaikkan keywords dia "yaya boi" ? 

maybe nak search "yaya boboi"jadi laa "yaya boi"

boleh tukar nama blog ni jadi yaya boi . hehehe .

yaya boi pun yaya boi lahh . hehehe



TABUNG SEN YAYA 
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264

Segmen Bloglist Januari 2015 by Akif Imtiyaz


assalamualaikum

http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/12/segmen-bloglist-januari-2015-by-akif.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN DAN SUPPORT KAK LYA





TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264

1st time makan puyuh


assalamualaikum 

First time makan puyuh , sedappp . lg sedap dari ayam . even dia kecik tapi sekecik kecik puyuh ada banyak khasiat dia .



Siap cakap dekat mak dengan bapak , teringin sangat nak rasa puyuh . sebab berkali2 tengok tak rasa geli pun nak makan . tp itik ye yaya macam geli sikit . itik ke arnab ke . tu macam susah sikit nak selera . tapi puyuh tak , memang yaya sendiri nak sangat2 .

So , pergi pasar malam beli dua ekor puyuh = RM 5 untuk first time nak try rasa  . kalau beli 4 ekor = RM10

Mula2 bagi nak sedap tekak , yaya buat puyuh goreng kunyit . perhh alhamdulilah sedap sangat !
Habis hingga menjilat jari . kih kih . tak ada gambar untuk puyuh goreng . lupa .

Second day, yaya buat masa kicap . pon sedap . hehe
Nah ni dia “puyuh masak kicap” versi yaya . suka kuah banyak2 sebab yaya suka makan berkuah .


Nampak sedap tak ?

Ni serba sedikit khasiat burung puyuh : (link)

Kalau nak umphh lagi buat sup puyuh . lagi asli lagi khasiat . kan ?


 TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6252
 

18 December 2014

Bila gegirl tengok bola


assalamualaikum

semalam tengok dekat TweetLine bersepah sepah update player no 7 thailand . hensem lahh , dia gay laah apa lahh . macam macam ,

nah ,  ni sumber daripada fedtri yahya punya instagram dengan caption "bila gegirlz tgk bola"

hahaha , kadang kadang nyampah betul bila gegirl tengok laki hensem hensem ni then update gewdiks2 gituuu . haha . "awaa saiaa taa kuad" , see dengan ejaan macam tu . aishhh . ngada aihh . tak paa laa . hak hampa laa nak update macam mana pun . 

jambu jambu je semuaa player player thailand ni . hensem lagi coach thailand . haha .

macam tu laa perangai gegirl , sambil tengok bola sambil tengok player2 bolaaa . hahaha

rasanyaaa , gegirl ni lebih kepada tengok player bolaaa je kot . hahaha .

yaya tengok biasa je player no 7 ni , suka lagi tengok farizal marlias . muahahahaha , 



TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264


Liebster Award #6


assalamualaikum


Liebster Award kali ni daripada kak as ( http://cahayaalammaya.blogspot.com/ )! yay kena tag , yay yay yay . :D Thanks kak as ! muah siked . hehe

So, soalan daripada kak as :

1. Sekarang pukul berapa ?
= pukul 9.20 AM


2. Hari ni dah update blog ke belum?
= Dah . baru update morning quotes . hihi

 
3. Dah makan ?
= Dah . makan roti sekeping je .


4. Dah solat?
= solat subuh dah pagi tadi . Alhamdulilah


5. Dah minum air suam / putih / jernih harini ?
= Dah  bangun2 tidur . lepas gosok gg . minum air suam dulu


6. Kalau diberi dua pilihan : kereta atau rumah , mana yang korang nak ?
= kereta !


7. Korang dah isi belum linkies ni ? Tekan sini / menu tab. (baru letak tau)
= dah rasanya . hehe


8. Dalam banyak2 aktiviti DIY , korang rasa teman patut buat apa ? Yang simple dan sesuai dengan bajet yang bersesuian buat penggangur ni ?
= DIY casing phone . boleh tak kak ?


9. Kalau gigi korang sakit , korang buat apa ?
= mengadu dekat mak dulu . lepas tu date dengan doktor lah . hehe


10. Agak-agak kalau teman nak buat bisnes , korang nak support tak ?
= of course laa kena support akak ! akak nak buat bisnes apa ?


11. Korang rasa teman ni jahat tak ?
= Kalau jahat dah lamaaa jauhkan diri dari akak . ehehehe . akak baikk laa :*


12. Korang rasa teman ni macam mana orang nya ?
= rasanya akak ni friendly ! kalau jumpa depan2 agak2 akak peramah macam dekat blog x ? hehe


13. Apa yang melayakkan teman masuk bloglist korang
= sebab entry akak best simple sempoi dan syioookkk . dan dan akak rajin komen mengomen ni . hehe


sooorryyy kak, baru jawab harini . terlupaaa nak jawab . hehe .

rasanya kali ni tak tag sapa2 lah . just jawab je . sapa sapa nak bg liebster award kat yaya . silakan !


TABUNG SEN YAYA
http://KamaliyaIsmail.sharethisstory.net/my-883438-6264