27 May 2014

I am anak bongsu .

assalamualaikum 

betul atau tak semua fakta anak bongsu ni kena dengan yaya atau tak ? so here i will answer from all that fact . hehe

1) senang memaafkan orang :  ye .yaya mudah memaafkan orang tapi susah untuk melupakan sesuatu peristiwa yang terjadi . cakap pasal memaafkan ni . jom baca entry adik zakira afina tentang nak jadi pemaaf . 

2) garang macam harimau : hahaha . macam bukan yaya je . tak pernah laa pulak yaya nak marah orang macam tu sekali . hehe . 

3) gelak tak ingat dunia : yaya memang suka gelak tapi semalam yaya baru jumpa satu fakta punca wajah jadi tembam disebabkan terlalu banyak gelak ==" lepas ni saya serius . haha

4) sensitif , hati lembut : yang ni betul . memang yaya ni cepat sensitif juga , hati lembut juga . kadang2 kalau kena marah yaya nages senyap2 . hehehe . 

5) ramai peminat : perhhh . 19 tahun yaya hidup di dunia ni tak tahu la pula ada ramai peminat . haha . kita bukan retiss pun :P

6) mudah sayang seseorang jika orang itu mengambil berat tentang diri kita : yang ini memang sikap yaya . tapi dengan syarat org tu memang yaya dah kenal lama , so wajib laa seseorang itu disayangi dan dihargai oleh yaya . bukan org yang baru kenal dan tiba2 terus ambil berat pada kita , yang ini yaya hanya hargai . belum untuk disayangi . sebab kadang2 ada orang ambil berat dekat kita sebab "ada udang di sebalik kuey tiaw" =="

7) sukar melupakan orang yg disayang : tambah bila orang tu amat rapat dengan kita . memang susah untuk yaya lupakan :') 

8) tumpuan orang ramai : amboii . fofular jugak anak bongsu ni .HAHA 

9) senyum di bibir walaupun sdg sedih : of course laaa . takkan nak tunjuk sedih setiap masa ... sebab senyum tu dapat meredakan kesedihan kita serba sedikit . walaupun senyum tu dibuat buat kadang2  kan ,sebab tak nak org yg ada dihadapan kita lihat kita sedih ;') senyum itu COMEL :*

10) sentiasa ingat kawan lama : ingat tu ingat . kadang2 ada juga yg tak ingat kitaa . tapi kenangan manis dgn depa tetap menjadi ingatan

11) romantik dan penyayang : hah ! ni tunggu yaya kawin laa . tanya kat suami yaya nanti . romantik ke tak yaya ni ? haha . sikap penyayang tu mesti laa dipupuk daripada sekarang :)

12) manja dan pemurah hati : yaya memang manja ! tapi bukan jenis manja yang bila nak sesuatu benda tu akan dapat . no ! i am not like that . kita dah besar kan . dah boleh berfikir dah . if yaya ada sesuatu yang berkenan di hati tu fikir 2 3 kali sebelum nak beli . yelaa sebab pakai duit mak ayh , tak nak susah kan mak ayah kalau sesuatu brg tu harga nya mahal or something macam tu laa ... tapi ! kalau abg2 yaya yg nak belanja ! on je . haha

13) peramah : memang peramah kalau orang tu betul2 kenal yaya . hehe . peramah itu kena secara ramah bertempat . jangan sampai dalam toilet pun nak kenalan dengan orang sebelah toilet . hahaha . benda lain jawab karang . hehe

14) takut gelap : siapa tak takut gelap wehh ?! 

15) kaki shopping dan melancong : i am not shoppaholic , yaya tak minat shopping barang2 yg tak penting . yaya bershopping selalunya akan beli barang yang betul2 perlu . kena berjimat . barang semua mahal sekarang . melancong ? tengok pada bajet jugak . kalau aku kayaaaaaa tak ape lah , satu dunia yaya travel . hehe

16) suka memasak dan bg org rasa : ye . yaya suka masak dan memang nak tahu sangat apa kata org tentang masakan yaya . selalunya yaya panggil mak dulu rasa masakan yaya . hehe

17) rajin : kalau tak rajin tak kemana ! malas tu ada . tipu kalau tak ada rasa malas :D

18) bila diam tu tanda merajuk : betul la tu . diam tu tanda merajuk dan ingin dipujuk . haha . sometimes pujuk diri sendiri .

19) kalau org minta tolong akan ditolong : inshaAllah . tiada apa apa halangan yaya akan tolong mereka mereka :)

20) senang nak dikejutkan bila tidur : depends laa . kadang2 senang , kadang2 susah .  hehe

habis pun . overall semua ni 90% berkait dengan yaya . selebih nya ada juga yang tak berkait dan tak sama langsung . hehe .. ada tak sesiapa yg sama sikap di atas dengan yaya ? hehe .

22 May 2014

Tandas dan Bilik Air

assalamualaikum !

Hati hati bila masuk tandas dan bilik air , sebelum masuk tandas atau bilik air tu tengok sekeliling dulu , kiri kanan , atas bawah . semua tengok , dalam lubang tandas pun tengok taw ! Kenapa kena buat macam tu ?
sebab kena buat macam tu , mana tahu kot kot ada binatang macam biawak atau ular masuk bersembunyi  atau tersesat dalam tandas atau bilik air kita . sometimes binatang binatang macam lipas , lipan dan ulat  pun ada kan . kan bahaya tu untuk kanak kanak dan dewasa . 

sumber : GOOGLE

kenapa yaya nak buat entry macam ni ? sebab nya , dalam minggu ni kakak yaya ada cerita dekat yaya situasi yang terjadi dekat tadika tempat kakak yaya bekerja , yang anak murid dia  ni ternampak biawak sembunyi dalam tandas. sembunyi dekat tempat yang orang susah nak nampak tapi nasib baiklah students akak yaya tu nampak . cuba bayangkan kalau budak tu tak nampak , rasanya macam macam boleh jadi . dah laa budak tadika umur sekitar 4 5 tahun macam tu . kan bahaya ! akak yaya kata sampai anak murid dia tu mengigil badan dia nampak biawak yang besar gedabak tu ! The King Of Biawakkkkk ! ishh geli yaya aih . nasib kena pada anak murid dia yang pandai bercakap . kalau kena yang tak pandai bercakap lg . haishhhhh kan susah tu . mana taw kot kot tetiba budak tu pergi dekat biawak tu then nak sentuh sentuh biawak tu . bahayaaaaa sangat bila masuk dekat tadika macam tu ... hish ..dalam tadika semua guru perempuan kan , jadi dengan segera seorang guru ni merangkap kawan akak yaya telefon suami dia untuk minta tolong bawak biawak tu dibuang jauh2 . alhamdulilah tak ada terjadi apa2 ..


sumber : GOOGLE

yaya sejak sejak ni masuk bilik air dengan tandas memang semua sekeliling yaya tengok . yaya suka berjodoh dengan lipas dan lipan . eeeeeeeeee . yaya geli sangat ! balik2 pangil mak mintak tolong bunuh lipas dan lipan tu. haha .  okay foineeeeeeee . geli sangat !

Hati Hati masuk tandas .Masuk tandas dan bilik air buka lampu . hehe .

21 May 2014

Liebster Award #2

assalamualaikum !
sebelum ni dapat tag dari nini dan zakira afina . semua soalan diorang dah jawab dah .jadiii ....
ini untuk anda afrina dan fatin farhanah  pulaa. Thanks sebab tag yaya :* love you muah muah muah .

 The Questions from Afrina .
Answer:
1) Belum rancang nak ke mana , sebab akak yaya kerja . So , susah sikit akak yaya nak dapat cuti . maybe,  hang out dekat dekat je laa .
2) Bukan peminat k-pop . see this Post  . more to layan running man sahaja . 
3) semua band musician layan . but the most i like is westlife . hehe
4) hmm . just paid and say dont disturb meeeeeeeeee after this !
5) but let it be secret :) sorry cant share the image of gift .
6) my family and my friend, ana and arol :)
7) my parents :')
8) romantic , horror , action and comedy . 
9) i dont have monopod . 
10) i want a car :D
11) err . apakah . hehe .


The Questions From Fatin farhana

Answer:
1) menjawab soalan daripada blogger lain dan mengeratkan silaturahim sesama blogger2 ! . tak google pun . hehe
2)Tak pandai . tlg ajarkan ! hehe
3) entry yang best , purple ! suka purple . comel dahh . tak payah perbaiki apa2 dah :D awesome blog :*
4) homestay . sebab bayaran dia sometimes lebih murah dari hotel .
5) rushing bersiap ! 
6) seorang penulis  . kan ! haha
7) simple and meaningful . I love you so much Encik Ismail bin Lebai Muhamad :) Thanks for everything bapak :')
8) Marah dalam hati . haha . 
9) hm .jap , melaser tu apa ??
10) kecik kecik nak jadi cikgu . masih sama . hehe
11) tak sangat . tapi suka novel suami aku ustaz :) sweeettt . 

done answer . sorry afrina dan fatin kalau jawapan yaya ni macam sedang2 je kan . hehe . sebab nak cepat ni . ada hal . hehe .

thanks dear :* love you .




20 May 2014

Lelaki Berlari

assalamualaikum :)

actually . yaya bukan lah "peminat tegar" k-pop . yang mana yaya minat , yang macam best , yaya akan layan laa tengok . macam running man ni la (lelaki berlari) . haha . dulu menyumpah nyumpah tak minat running man ni . Bila dah tengok sekali rasa macam nak tengok lagi . One of the reason is, bila tengok running man ni dapat hilang segala "stress" dan serabut serabut dalam otak , mana tak nya . sikit sikit gelak :D 


sampaikan bapak yaya kata "ish anak aku ni duk gelak sorang sorang, bahaya bahaya." haha . bapak bapak . yang mak yaya pula kata " apa yang lawaknya , mak tengok tak lawak pun" hehe . but sometimes mak laugh a little bit kalau ada scene yang mencuit hati dia . hehe . so , bila cakap pasal KOREA . jangan tanya yaya about the korean music or drama or filem diorang , sebab yaya bukan yang addicted dengan band band korea atau drama drama dan filem korea  . Dengar satu lagu korea , oh best . yaya dengar macam biasa , ok layan . kalau drama korea tu jarang sekali . yaya cuma layan drama korea boys over flower JERR . yang lain tak taw . haha 


so . motif yaya kat sini . nak ajak korang mai layan running man ni . yaya bukan peminat tegar k-pop pun tapi running man ni memang layan . sebab yaya rasa kalau korang tengah sedih tengok running man , sure sure korang gelak . betul ! yaya dah try . haha . ni ada satu laman web yang boleh korang nak download episod running man http://realkshownow.blogspot.com/ . peminat setia running man sure lama tahu dah laman web tu .yaya baru je taw . hehe

cuma nak pesan , jangan terlalu addicted sangat pada apa apa je la sampaikan korang terlalu agungkan benda  tu . cukup sekadar hiburan sampingan pada korang . ada batas nya kalau nak addicted pada sesuatu tu :) kan . sebab yaya ni jenis tak ada nak addicted sangat pada sesuatu benda . cuma addicted dengan makanan je . haha .

19 May 2014

Roku The Cat !

assalamualaikum :)

this is roku the cat . The Adorable Cat :*










kenapa comel sangat !
want to look more picture and also video of roku the cat .
lets visit and follow this instagram : http://instagram.com/rokuthecat#

17 May 2014

always in memories .

assalamualaikum .

CLASS OF 5BERSIH 2012 (PURE SCIENCE) SMK AMBROSE
CLASS TEACHER : PUAN LAU MIEW GEE

arghhhhh . rindu zaman sekolah ! miss all of my teacher ! tuu semua dalam gambar tu budak budak kelas yaya . Kami tahun terakhir pakai nama kelas tu 5Bersih , tahun 2013 dah tukar nama kelas 5science1 . semua kelas tukar nama . tak ada pakai bersih , rajin, ikhlas semuaa dah . sebab dulu semua kelas berdasarkan abjad dalam dua perkataan ni "B R I G H T  D A Y" . Di mana kelas pertama nama Bersih , kelas kedua nama Rajin dan diikiuti  Kelas Ikhlas , Gigih , Hormat , Tekun , Dedikasi , Amanah dan Yakin . Tapi kelas yakin masa zaman yaya dah tak ada .tak tahu laa sebab apa .masa zaman akak yaya memang ada kelas yakin ..

paling terharu waktu yaya sakit masa tahun 2012, tahun nak SPM pulak tu sakit nyaa . banyak cikgu cikgu yaya even cikgu cikgu yang tak ajar yaya , banyak bagi yaya semangat untuk bangun balik , untuk jadi yaya yang happy yaya yang banyak cakap dalam kelas macam dulu . Dan terima kasih atas jasa Puan Ramlah Ramli dan cikgu cikgu Ambrose sebab kutip duit daripada setiap cikgu untuk biaya ubat ubat yaya dan perbelanjaan rawatan yaya . Allah , masa tu kelu tak tahu nak cakap macam mana , sebab Puan Ramlah kutip sumbangan tu tanpa pengetahuan yaya dan family , jadi macam terkejut sangat sebab cikgu cikgu sanggup buat mcm ni dekat yaya sedangkan ada orang yang sakit lagi teruk daripada yaya :') Terima Kasih sangat cikgu cikgu semua :') Jadi , yaya tak nak hampakan harapan cikgu2 dan parents  , yaya cuba semangat kan diri yaya untuk buat yang terbaik SPM nanti . sebab hampir 3 bulan tak datang sekolah . jadi agak susah pada yaya untuk ketch up subjek subjek berat macam kimia fizik bio and add maths untuk yaya study mana yang yaya tertinggal . Yaya masa tu more fokus pada 5 subjek teras dan fokus pada addmaths . tiga subjek lagi tu yaya hanya tawakal dan study macam biasa . Sebab masa tu doktor tak bg yaya tekan kan fikiran sebab baru nak sihat ... dan Alhamdulilah dapat capai 5A1C untuk subjek yang yaya fokus tp 3D untuk subjek sains . Tak apa . sekurang2 nya yaya dah usaha ....

dari kiri : dua cikgu cina tu kenal ! tapi lupa nama . sebelah cikgu cina baju biru tu : Arwah cikgu anizah
, cikgu manan, commander hong dan Puan Ramlah Ramli

Tapi , maafkan saya ye cikgu cikgu semua sebab saya masih belum berkesempatan untuk bergerak lebih jauh macam kawan2 kelas saya yang lain . Saya cuba yang terbaik . kesihatan semua ok saya akan sambung belajar , kalau dapat peluang kerja inshaAllah saya akan bekerja :') .. masa yaya dapat tawaran UiTM dulu , yaya pergi sekolah sebab nak bg tahu berita happy ni . Allah , happy sangat sebab cikgu cikgu semua happy yaya dapat . One of my teacher which is Cik Santha tanya "Are you very sure kamaliyatul to further studies here (kedah)?Sure ke awak betul2 dah sihat , saya risau nanti awak sakit , jauh parents awak nak tgk awak .." dan masa tu yaya yakinkan cikgu yaya yang yaya boleh .. and yaa dia bagi semangat suruh jaga makan dan jangan pressure sangat dan so on lah ..

Maafkan yaya ye cikgu semua , Allah tahu yang terbaik untuk yaya , dan yaya akan usaha yang terbaik . dan yaya selalu pegang pada kata kata ni " TAK SEMESTINYA ORG YG TIDAK BERPENDIDIKAN TINGGI TAK BOLEH BERJAYA , TAK KISAH PENDIDIKAN KITA TAHAP MANA PUN JANJI USAHA ITU ADA . ALLAH KNOWS THE BEST FOR ME "


Kesempatan ini , yaya ingin ucapkan SELAMAT HARI GURU :) TERIMA KASIH ATAS SEMUANYA CIKGU CIKGU :') .. Lots of love to cikgu lau,ustazah wan, cikgu suzana,cikgu santha,cikgu ispari,cikgu fizah,cikgu rozita,cikgu nordina,cikgu ernie,cikgu rizal,cikgu latifah,cikgu mat ayuscikgu hazibah,cikgu syulilia, cikgu hashimah, dan arwah cikgu anizah .... serta semua cikgu cikgu smk ambrose dan srk methodist school :)
Love Youu :*

12 May 2014

Tak Mau Sedih Tau :)

assalamualaikum :)


as you all know , 10 Mei yang lepas adalah penentuan semua lepasan pelajar 2013 ke universiti dan politeknik di seluruh malaysia . dan ada juga bukan pelajar lepasan 2013 yang mohon untuk sambung belajar . yelaa belajar anytime can ! , Ye . keputusan UPU keluar . Tahniah kepada yang berjaya menempatkan diri di universiti dan politeknik dan Jangan putus asa dan tak mau sedih tau mana yang tak dapat tu ..
 
yaya faham perasaan adik adik yang memang hope sangat nak sambung diploma for first intake ni , lastly tak dapat .still boleh buat rayuan first intake , check2 tak dapat jugak ! frust gilaaa akak weh ! yaya dulu moody jugak laa dalam 2 3 hari bilaa taw akak tak dapat . hehe . tapi lama lama tu okay dah . dan paling best bila kita still ada chance nak mohon sambung diploma for second intake's , apply uitm dan politeknik . tak silap yaya laa , julai dah kelaur iklan dia dan permohonan dia , result second intake ni keluar september . means kalau adik adik dapat second intake . .. korang akan start masuk november dan akan habis dalam april tahun berikutnya , 
so, siapa siapa yang dapat matrik atau form 6 tapi nak cuba lagi mohon diploma . boleh . Go On . jangan putusa asa , apply je  . sebab masa akak yaya masuk second intake 2bulan tu ada je umur lebih dari 18 masuk. so , jangan laa kutuk atau mengata orang lebih tua dari korang tu sebab apa dia masuk u lambat dari korang . okay . belajar ni tak kira umur . kan ? hehe .  best kawan dengan orang yang lebih tua dari kita sebab diorang matured  dan banyak pengalaman :D

inshaAllah , yaya akan mohon lagi sekali untuk intake yang kedua . harap harap dapat dalam perak :') aamin :) hmm . rindu classmate pentadbiran awam UiTM kedah (KAM1101H) .

korang kena checked this out yaa nanti untuk apply second intake  : http://online.uitm.edu.my/ (UiTM) dan http://www.politeknik.edu.my/portalbpp/index.asp (Politeknik)

tak mau sedih tau adik adik  :* love you :)

07 May 2014

Make up or non-make up or little bit make up .

assalamualaikum :)

Which one is you ? Do you prefer make up or non-make up or just only a little bit make up on your face ?
For yaya , I just only like a little bit make up on my face and sometimes when I spend time out with family and friends I doesn’t put any make up ! haha . I like a natural face and For yaya its depends on situation that we should use make up or not . right ? For your information , the MAKE UP things I just only have powder , tony moly lip bam , smooth pink lipstick and “celak” . Yaa , I don’t have a mascara and so on lah . Cause why ?! Cause I just only like a simple make up on face ..  So , which one is you guys ?

Do you know what ?! , I hate the “tebal” make up ! Its like a momok ! haha .  don’t angry with me , I just only kidding :D sometimes , make up on “hantu” face is better than human face whose put the “tebal” make up on their face .  right ? and sometimes I felt “menjengkelkan” when have a people put the “tebal” make up on their face to go to “pasar” . hehe . only go to “pasar “ laaa beb ! no need to put like that dear ..But, not all whose are put “tebal”make up are not beautiful , the important things is the ways you put your “tebal” make up,  must follow correct ways. If the ways you put right , your face is more beautiful than me . hehe .   
YOUR BEAUTIFUL .. ITS YOU :D hihi

Sorry guys . that is my opinion only .
But guys , its depends on that people . maybe they felt comfortable which what they use on their face 
So , which one is you readers ? Share with me :D

Maaf laaa . English cheq lintang pukang bak hang ! Harap hampa dapat faham laa apa cheq tuleh tuu :D

05 May 2014

Bukan Rezeki :')


assalamualaikum . hari ni dah keluar keputusan temuduga IPG sesi 2014 . yang belum semak tu , pergi laman web kementerian okay :D

keputusan untuk yaya , yaya tidak tersenarai temuduga IPG . tak apa bukan rezeki yaya . inshaAllah , ada rezeki lain untuk yaya . Tahniah pada geng blogger we chat , nini and adda . buat masa ni yaya taw diorang brdua dapat . si ee ni mesti dapat jugak ni .

Tahniah juga pada kawan yaya , yanti yang dapat temudga kos bahasa melayu di IPG ipoh :)

wishing you all the best !

04 May 2014

Liebster Award .

assalamualaikum :)

Here yaya come back !  . sorry . a little bit busy . "bila dah busy blog ni akan terabai berkurun2 lamanya" haha . yaya updated entry today , cause two  of my blogger's friend were tagged me in Liebster Award . Lots of love to them : Nini Hanini  and Zakira Afina :) thanks for nominated yaya eaa :) .. err in case all of their question was in english , so I try my best to answer in english . lintang pukang laaa english yaya wehhh ! =="


Rules when being nominated : 
 
1 - Mention the person who nominated you with a link to their blog.
2 - Answer the 11 question asked.
3 - Nominate 11 others bloggers.
4 - Create 11 of your own questions for them to answer
5 - Notify your nominate


 Nini's Questions 

Q:What is your feeling right now?
A:Happy hapyy happy :'D 

Q:The first thing you will do when you wake up?
A:Looking for my phone :D

Q:Do you enjoy music? What kind of music are you into?
A:Yes . really enjoy . anything of music I listen , malay , english , korea except india's song. hehe

Q:If you were going to write a book, what would you call it and what would it be about?
A: The Journey Of Yaya :') , its all about yaya's life :)

Q:Would you ever sky dive or bungee jump?
A: No . i doesnt like it . hee
 
Q:Is there something you wish everyone knew about you? What is it?
A: emm . i think no maybe .

Q:If you could try out any job for a day, what would you like to try?
A:wanna to try drive bus . okay right ? "nak rasa bawak kenderaan besar besar" haha .

Q:Would you rather live in the country or in the city?
A: two of that . 

Q:Who are some people you’d like to meet someday?
A: Tuan Guru Nik Aziz :")

Q:What are things that make you really happy instantly?
A:When I got the things that i really want !

Q:What are things that scare you the most?
A: Cockroach , centipedes and all kinds of worms !


Zakira Afina's Questions

Q:Describe yourself in five words.
A:caring, talkative, easy cry, spectacles, andddddddddd cute ! haha

Q:What do you want to be in the future? State your reasons
A:I wanna be a a good wife like my mother because of my mother was a strong woman who face  many challenging when she become a wife :") to be a wife is not easy as you all see :")

Q:Do you watch Running Man? Hehe if yes, can you mention which one do you like? Describe him/her. 
A: Of course yes ! I like Gary . i dont know why , but yaa I like to see him :P

Q:Do you prefer to study abroad or in Malaysia? What course? And why? 
A:In Malaysia . Actually I like cullinary course . cause of I like cooking and yaa I like to learn all about cook and arts of cooking . and I also like education course cause of I like this course since I in primary school :D
Q:The best kdrama that you had watch? 
A:Boys over flower

Q:State your activity during your leisure. 
A:play game ! hehe
 
Q:Have you been frustrated with someone in your life? Tell us why. 
A:i want let it be secret :) sorry . i cant tell it :)

Q:What will you do if you sad and frust?  
A:sleep :')

Q:If you feel lonely, what will you do? 
A:listen a music and watching tv
Q:How old do you want to get married? And tell us what are you dreams for theme's wedding. 
A:25 or 24 . theme for wedding i like is white and green :D

Q:Can you describe honestly about my blog? Hehe. Thank you :) 
A:simple , nice and easy to load :) hehe , your welcome :)
 
wooooo , finally all are finish :D haha

 These bloggers are chosen randomly by me. And do inform me if you had answer all the questions :)
  1.  http://zafarah.blogspot.com/
  2.  http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/
  3.  http://thenurulee.blogspot.com/
  4.  http://in-finitedream.blogspot.com/
  5.  http://naassyuraaaaaa.blogspot.com/
  6.  http://cek-asayangawak.blogspot.com/
  7.  http://pinkiesmemo.blogspot.com/
  8.  http://zakira-afina.blogspot.com/
  9.  http://applemasin30.blogspot.com/
  10.  http://bebelancikchokie.blogspot.com/
  11.  http://zakira-afina.blogspot.com/
My Question 

  1. Describe about yourself ?
  2. Do you prefer have a iphone or public phone ? haha
  3. Who people do love so much and why ?
  4. Who is your favourite teacher or lecturer ?
  5. Do you have secret admirer ? hehe
  6. The most song you play again and again until you feel boring with that song ? haha
  7. The best moment in your life ?
  8. The thing that you really want to do in your life ?
  9. What type of laptop do you use now ?
  10. Tell me the type of your future husband ?
  11. Honestly , describe my blog ? heheh .
 Mention or comment me if you answer all my question :) Answer it if you have a time :) Thats all for today :)