23 March 2013

Alhamdulilah . Syukur :)

assalamualaikum ,
yeahh . akhirnya debaran amek keputusan SPM daa lepas da 21/03/2013




 before that yaya nak say CONGRATS pada kawan yaya 
#umi , rara , ana , zila , fiq , nurul , jaja , nam , 
atas keputusan yang korang dapat , antaranya 7A , 5A , 4A , 2A , 1A .
yaa . dan tahniah untuk diri sendiri . hehe 
nak taw yaya dapat berapa . alhamdulilah syukur sangat2 yaya dapat 5A 1C 3D  :)
walaupun ada D , tapi yaya syukur2 sangat2 sebab bukan senang nak dapat 5A tu kan ? 
terima kasih ALLAH , terima kasih mak bapak yaya , terima kasih cikgu , terima kasih kawan2 ,
dann  terima kasih untuk semuaa :) 

and next step is to continue study in dip #insyallah 

doakan yaya yaa untuk get continue study in dip :)




20 March 2013

tomorrow :)

assalamualaikum .


good luck for all ex spm 2012 for result tomorrow ,
doaa banyak2 pada Allah S.W.T mogaa dapat keputusan spm yang cemerlang :)
#insyallah

aamin ..
 

15 March 2013

S A H A B A T :)

assalamualaikum :)

sahabat merupakan teman mendengar dan mengadu hati kitaa selepas keluarga :)

tak smestinya sahabat yang kita kenal dari kecik boleh faham sifat kita ,
walhal kitaa daa "masak" sangat dengan sikap dan hati diaa , 
kitaa mesti cubaa nak faham sahabat kitaa kan ? 
kitaa mesti sedaya upaya nak jaga hati sahabat kita kan ?
tambah2 bilaa sahabat kitaa tu adalah "best friend forever kita" .
lagii laa kitaa nak jaga hati sahabat kitaa , nak memahami diri diaa kan ?

tapii .. apa rasa hati kitaa bilaa sahabat yang kitaa anggap BFF kitaa beranggapan buruk 
dekat kitaa ? anggap kitaa tak faham diaa , anggap kitaa tinggalkan diaa bila bersama dengan orang lain , anggap kitaa pergunakan diaa untuk kepentingan kita  ...
apa rasa hati kitaa ... apa rasaaa ..
sedangkan , hati kitaa tak terlintas langsung untuk pinggirkan atau berbuat sahabat kita berkecil hati ...
sedangkan kitaa sedaya upaya nak jaga hati sahabat kita sampai kitaa terlupaa untuk jaga haty
kita sendiri ......

Ya Allah , yaya sentiasa maafkan sahabat2 yaya walau ape juaa salah mereka pada yaya .
yang penting yaya hargai mereka dan yaya sayang mereka .... dan yaya akan sentiasa doakan mereka hidup bahagia dunia akhirat . 

  S A H A B A T ..